Ingen tid å miste

Dyp klang

Har du hørt sangen «Ingen tid å miste» av Henning Kvitnes?
Jeg liker sangen, og jeg er svært begeistret for tittelen.
For meg er tittelen både lys og mørke på samme tid.
Jeg blir på den ene siden melankolsk av den pga alle dager som har passert og som jeg har mistet. Jeg sukker og stønner over alle bagateller jeg har fyrt meg opp over, over all konsentrasjon og energi jeg har brukt på ting jeg ikke kan gjøre noe med likevel.

Nysgjerrig på livet

Aller mest blir jeg likevel «boostet» opp. Platetittelen og coverlåten frisker opp nysgjerrigheten og sultenheten på livet. For det er lite nyttig å henge ved gårsdagen. Jeg får lære av den og så la resten av livet bli starten på et nytt. Nå vil jeg nyte hver en soloppgang, jeg vil også legge sjelen i hver en dag av mitt liv. Jeg vil være fullt og helt til stede, jeg har ingen tid å miste.

Jeg er glad i titler og husker godt en annen  tittel jeg trigges av og som gir mening.. Det er tittelen på en tidligere NHO konferanse.
Konferansetittelen og den røde tråden  var her: «Alle gode krefter».
For meg blir disse to titlene gode ledestjerner.
Dagene vil jeg bruke på gode krefter, for jeg har ingen tid å miste!

Jeg har tenkt å begynne med meg selv. For selvinnsikt og god selvforståelse er viktige ressurser jeg trenger i livet mitt. De er viktige for å utvikle en sunn måte å forholde seg til livet , til andre, til seg selv og til jobb på.

Og som jeg av og til sier i foredrag, på vår leder- og coachutdanning eller i coachingsamtaler:
«Ingen kan få deg til å føle deg mindreverdig uten ditt samtykke. Det er ikke hva andre mennesker forteller eller tenker om deg som gjelder. Det som er avgjørende er hva du tror om deg selv. Bare du kjenner dine prioriteringer. Sett pris på din egen erfaring. Vær oppmerksom på deg selv, lytt til dine indre ønsker om å ha det bra og være til nytte. Med denne tankegangen kan du gjøre drømmer til virkelighet. Forny og inngå en gunstig avtale med deg selv om hva som er mulig. Det kan være at den gamle avtale med deg selv er for begrensende og gått ut på dato.. Vis mot, ta egne valg! Gi deg selv muligheter til å være den beste utgave av deg selv.»

To titler.

Jeg har tenkt å la dem få betydning for meg når nytt semester nå starter for fullt.
Jeg gir titlene mitt samtykke til innflytelse og påvirkning.
Ingen tid å miste – alle gode krefter…………….

Erica Grunnevoll
CoachTeam as – House of Leadership

Henning Kvitnes; Ingen tid å miste

 

Skroll til toppen