Om CoachTeam as -
House of Leadership

Bli kjent med CoachTeam as – House of Leadership. Vår historie, våre tjenester, og menneskene som utgjør vår virksomhet. Les om hvordan vi tar samfunnsansvar og gjør en forskjell!

CoachTeam – House of Leadership leverer tjenester innenfor ledelse-, medarbeider-, team- og organisasjonsutvikling, endringsarbeid og bedriftskultur. Vårt fokus er å dyktiggjøre mennesker i å lede seg selv og andre på en best mulig måte, slik at de skaper vekst og utvikling, bedre resultater og realiserer det beste i seg selv. Vi bistår med utdanningsprogrammer, utviklingsprosesser, kurs, workshops, foredrag, coaching, kartlegging og modellering.

Hovedfokuset er bedriftsinterne programmer, kurs og foredrag innen kommunikasjon, motivasjon, teambygging, etikk med mer, samt internasjonale lederprogrammer.

CoachTeam drives av Lene Fjellheim og Erica Grunnevoll. Begge har solid kompetanse og lang erfaring som konsulenter og coacher for næringslivet.

FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg

CoachTeam as – House of Leadership er også en av landets ledende skoler innen trening og utvikling av ledere. Over 1000 personer gjennomførte vår anerkjente leder- og coachutdanning Kreativ Ledelse og Coaching. Dette programmet ble i 2020 erstattet av Lederskolen. Lederskolen er et moderne nettbasert opplæringsprogram for utvikling av nye og erfarne ledere som har fått fantastiske tilbakemeldinger. Programmet er bygd på “blended learning” metodikken.

Læringsmetoden «blended learning» eller blandet læring på norsk er en læringsmetoder der noe av undervisningen er e-læring kombinert med at deltagerne møtes ansikt til ansikt enten fysisk eller digitalt. Flere ledere har blitt oppmerksom på denne måten å lære på i løpet av de siste årene.

Når du engasjerer en coach/konsulent/fasilitator/foredragsholder fra CoachTeam  får du en dedikert person som virkelig elsker jobben sin. Vi har drive, energi, humor, og kaller en spade for en spade. Vi deler vår kompetanse og er opptatt av at du som kunde skal nå dine mål og resultater.

Dette er kommentarer vi ofte hører om oss; «høy på energi, to the point, tilpasningsdyktige, praktiske, gjør en forskjell, leverer kvalitet, fargerike, går i front, tør å være annerledes».

Menneskene

Lene Fjellheim
Lene Fjellheim
Ledertrener, fasilitator, foredragsholder, kursleder, Executive coach og NLP & Neuro Semantics trainer
Erica Grunnevoll
Erica Grunnevoll
Cand theol/prest, ledertrener, fasilitator, foredragsholder, kursleder, Executive coach
Ingrid Dietrichson
Ingrid Dietrichson
Ledertrener, coach, fasilitator og kommunikatør
Mina Helen Kristoffersen
Mina Helen Kristoffersen
Ledertrener, Sertifisert coach og NLP Trainer
Maria Bjerge
Maria Bjerge
Karrierecoach, kursleder, fasilitator, NLP trener
Henriette Grønn
Henriette Grønn
Jurist, strategisk rådgiver, ledertrener, kursleder og foredragsholder
Einar Undseth
Einar Undseth
Strategiutvikler og prestasjonscoach
Erlend Grødal
Erlend Grødal
Sertifisert Coach, Foredragsholder og Kursleder
Yngvar Andersen
Yngvar Andersen
Foredragsholder og kursleder
Marga Dijkman
Marga Dijkman
Prosessleder, coach og kursleder
Victoria Rahlff
Victoria Rahlff
Organisasjonsutvikler, fasilitator, Executive coach, prosess- og prosjektleder, MBA
Anette Forsén Bache
Anette Forsén Bache
Sertifisert coach, registrert Helsecoach DNCF
Per Christian Ellefsen
Per Christian Ellefsen
Foreleser og kursleder
Morten Emil Berg
Morten Emil Berg
Siviløkonom, Foredragsholder
Ingeborg Roald
Ingeborg Roald
Personlig coach og kursholder
Rull til toppen