Om CoachTeam as -
House of Leadership

Bli kjent med CoachTeam as – House of Leadership. Vår historie, våre tjenester, og menneskene som utgjør vår virksomhet. Les om hvordan vi tar samfunnsansvar og gjør en forskjell!

CoachTeam – House of Leadership leverer tjenester innenfor ledelse-, medarbeider-, team- og organisasjonsutvikling, endringsarbeid og bedriftskultur. Vårt fokus er å dyktiggjøre mennesker i å lede seg selv og andre på en best mulig måte, slik at de skaper vekst og utvikling, bedre resultater og realiserer det beste i seg selv. Vi bistår med utdanningsprogrammer, utviklingsprosesser, kurs, workshops, foredrag, coaching, kartlegging og modellering.

Hovedfokuset er bedriftsinterne programmer, kurs og foredrag innen kommunikasjon, motivasjon, teambygging, etikk med mer, samt internasjonale lederprogrammer.

CoachTeam drives av Lene Fjellheim og Erica Grunnevoll. Begge har solid kompetanse og lang erfaring som konsulenter og coacher for næringslivet.

CoachTeam as – House of Leadership er også en av landets ledende konsulenthus innen trening og utvikling av ledere. Over 1000 personer gjennomførte vår anerkjente leder- og coachutdanning Kreativ Ledelse og Coaching med 45 studiepoeng.
Dette programmet ble i 2020 erstattet av Lederskolen som er et moderne nettbasert opplæringsprogram for utvikling av nye og erfarne ledere som har fått fantastiske tilbakemeldinger. Programmet er bygd på “blended learning” metodikken.

Læringsmetoden «blended learning» eller blandet læring på norsk er en læringsmetoder der noe av undervisningen er e-læring kombinert med at deltagerne møtes ansikt til ansikt enten fysisk eller digitalt. Flere ledere har blitt oppmerksom på denne måten å lære på i løpet av de siste årene.

Når du engasjerer en coach/konsulent/fasilitator/foredragsholder fra CoachTeam  får du en dedikert person som virkelig elsker jobben sin. Vi har drive, energi, humor, og kaller en spade for en spade. Vi deler vår kompetanse og er opptatt av at du som kunde skal nå dine mål og resultater.

Dette er kommentarer vi ofte hører om oss; «høy på energi, to the point, tilpasningsdyktige, praktiske, gjør en forskjell, leverer kvalitet, fargerike, går i front, tør å være annerledes».

Menneskene

Lene
Lene Fjellheim
Ledertrener, fasilitator, foredragsholder, kursleder, Executive coach og NLP & Neuro Semantics trainer
erica
Erica Grunnevoll
Cand theol/prest, ledertrener, fasilitator, foredragsholder, kursleder, Executive coach
IngridBW
Ingrid Dietrichson
Ledertrener, coach, fasilitator og kommunikatør
Mina.BW_
Mina Helen Kristoffersen
Ledertrener, Sertifisert coach og NLP Trainer
MonaBW
Maria Bjerge
Karrierecoach, kursleder, fasilitator, NLP trener
Henriette.BW_
Henriette Grønn
Jurist, strategisk rådgiver, ledertrener, kursleder og foredragsholder
Einar-1
Einar Undseth
Strategiutvikler og prestasjonscoach
Erlend
Erlend Grødal
Sertifisert Coach, Foredragsholder og Kursleder
MykjeMeir_mars09_5
Yngvar Andersen
Foredragsholder og kursleder
Marga
Marga Dijkman
Prosessleder, kursleder, Executive coach, NLP & Neuro Semantics trainer
victoria-sorthvitt
Victoria Rahlff
Organisasjonsutvikler, fasilitator, Executive coach, prosess- og prosjektleder, MBA
Anette.BW_
Anette Forsén Bache
Sertifisert coach, registrert Helsecoach DNCF
PerChristian
Per Christian Ellefsen
Foreleser og kursleder
Morten-Emil-Berg
Morten Emil Berg
Siviløkonom, Foredragsholder
Ingeborg Roald
Ingeborg Roald
Personlig coach og kursholder
Skroll til toppen