• Inspirerende foredrag &
    workshops

  • Glimrende inspirasjonsforedrag – ord som skaper mening, ord som griper og berører, ord til glede og ettertanke, humor og positiv energi. Ønsker dere et løft i avdelingen? Trenger dere et pustehull? Våre foredrag og workshops involverer & inspirerer.

På jakt etter inspirerende foredrag? Hva med å gi deg selv og dine kollegaer en mulighet til å få inspirasjon og nye impulser sammen? La dere inspirere av anerkjente og dyktige inspirasjonsforelesere. Vi hjelper deg med å finne riktig foredragsholder eller workshopleder til ditt arrangement.  Foredrag og workshop  tilpasses dere i form, tematikk, innhold og lengde, og med temaer som treffer. Se vårt utvalg av temaer under. Forslag på foredragstitler finner du under hvert ord.

Vi tilrettelegger kick og foredrag for hver enkelt kunde og det er dialogen mellom foredragsholder og kunden som bestemmer vinkling og innhold.
Titler på foredrag på disse sidene er ment som ideer og vi finner ofte gode titler sammen med kunden.
Alle våre foredrag tar utgangspunkt i de menneskelige aspekt ved jobb- og livssituasjonen som er lett gjenkjennelige. Våre foredragsholderne har bred erfaring fra arbeids- og næringsliv og motiverer og inspirerer. Vi skaper begeistring og etterlater refleksjon og ettertanke.

Ønsker dere et løft i avdelingen? Trenger dere et pustehull? Hva med å arbeide sammen med en coach og se på mål, verdier, samhandling, motivasjon, salg, service eller kommunikasjon?
CoachTeam har lang erfaring med å holde workshops.
Temaene avklares nøye på forhånd slik at resultatet blir optimalt. På våre workshops involveres deltakerne slik at alle får et aktivt eierskap til prosessen.

Teori og praksis kombineres med oppgaver, verktøy, humor og engasjement. Vi skreddersyr workshops for den enkelte bedrift. Kontakt oss for deres behov.

Send en e-post til info@coachteam.no eller ta kontakt på tlf. 400 04 500.
Se gjerne på våre kurstemaer for ideer og inspirasjon til tematikk

#cfwesenberg

Klar for en positiv endring?

KONTAKT OSS!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.