Ressursotek

Disse sidene er til inspirasjon og til faglig påfyll. Det er fagstoff levert av deltakere på vår leder- og coachutdanning

I vårt lille ressursotek finner du fagstoff om coaching levert av deltakere på vår leder- og coachutdanning. På Nivå 3 leverer de inn to skriftlige oppgaver; – en fordypningsoppgave og en bokrapport. Vi har valgt å dele flere av dem på vår webside da vi opplever at fagstoffet har interesse for mennesker i vekst. Vi anbefaler deg også å lese om nytteverdien utdanningen har gitt deltakerne. Under fanen Nyheter/Artikler finner du artikler  – mye spennende både for deg privat og i jobbsammenheng. Vi anbefaler deg som er opptatt av Ledelse, relasjoner og kommunikasjon om å ta en titt på vårt nye elæringsprogram: Lederskolen.
Lederskolen er et moderne nettbasert opplæringsprogram for utvikling av nye, og erfarne ledere, i alle type organisasjoner. Lederskolen kan tilpasses din virksomhet, og leveres som ren e-læring eller som en miks av e-læring og samlinger.

Og klikk deg inn via linkene under for å lese nyttig fagartikler fra våre programdeltakere

 

Har du spørsmål?

KONTAKT OSS!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.