• Presentasjonsteknikk

  • Ønsker du å fenge ditt publikum?

Presentasjonsteknikk, retorikk og budskapsformidling

Budskapsformidling handler om: Bevege. Berøre. Begeistre

Vil du lære kunsten å holde en god presentasjon? Vil du få frem det viktigste i ditt budskap på en enkel måte? Vil du fenge ditt publikum? Kurset gir deg talekunstens hemmeligheter på en praktisk og engasjerende måte. Metodene kan tas i bruk umiddelbart.

«CoachTeam var fantastisk til å få frem talentet i meg, og vise meg hvordan jeg skulle finne min stil og jobbe videre med den. Kombinasjonen av teori og hvor vi ble ”presset” til å fremføre var fantastisk læring.»
Øystein Krohn-Holm, Key Account Manager, Furusetgruppen

Målgruppe
Alle som trenger å stå foran en forsamling og formidle et budskap.

Kurset fokuserer på:

  • Hvordan bygge opp et budskap
  • Hvordan få tilhørerne med deg
  • Hvordan bruke ditt kroppsspråk og din stemme
  • Hvordan få frem engasjement
  • Hvordan håndtere spørsmål og innvendinger
  • Hvordan håndtere nervøsitet
  • Bruk og misbruk av hjelpemidler

Gjennomføring:
Kurset er interaktivt med praktiske øvelser. Deltakerne må forberede et innlegg på 5-10 minutter før første kursdag som er aktuelt i forhold til arbeidssituasjon eller omhandle noe deltakeren er engasjert i.

Kurset kan arrangeres på norsk og engelsk
Ta kontakt for pristilbud og informasjon for bedriftsinterne kurs.

Ved disse kursene benyttes følgende kursledere:


«Jeg sa jeg var ute etter noe som hjalp meg å «spisse» mine presentasjoner, og det fikk jeg i fullt monn. I går kveld, mens jeg tuslet min tur i mørket kjørte jeg gjennom presentasjonen min igjen, og da satt den som et skudd.Så nå gleder jeg meg til å ta fatt på neste møte og neste presentasjon, med tips og regler fra CoachTeam i bakhodet. Takk for flotte råd og flott inspirasjon.»
Jørgen Fyhn Bjerkenes,Technical customer coordinator,Regional Sales Director Middle East/Africa Borregaard Ingredients Aroma, Borregaard AS

«Jeg må få rette en stor takk til CoachTeam for et svært engasjerende og målrettet kurs! Har aldri vært på noe bedre. Jeg sitter igjen med god kunnskap om hva som er mine styrker og hva jeg skal jobbe videre med. Jeg har lært gjennom øving, hva slags metode som vil fungere for meg og mitt behov på jobb. Det å måtte jobbe så aktiv på et kurs, var nytt for meg, og det er ingen tvil om at læring gjennom trening/praktiske øvelser er det beste! Jeg holder små presentasjoner og vil helt klart lage mine presentasjoner etter «Sokratesmetoden». Å få så konstruktive tilbakemeldinger, og ikke minst måtte gi konstruktive tilbakemeldinger – er den beste lære! Jeg ivrer etter å fortsette å utvikle meg etter dette kurset. Igjen – tusen takk. Jeg kommer til å anbefale andre å ta dette kurset.»
Mari Christine Røen Bjørge , Utreder If forsikring AS

”Etter kurset hørte jeg meg selv tenke «jeg gleder meg til å holde presentasjoner», og senere «jeg tror jeg kommer til å elske å holde presentasjoner». Det er det aller viktigste, i tillegg til alt det andre jeg sitter igjen med. Tusen takk for at dette kurset finnes:)”.
Line Melå, Studieveileder, Atlantis Medisinske Høgskole.

”Takk for ett flott kurs! Kursleder har en behagelige måte å være på og leder kurset med masse humor og latter. Intenst kurs og veldig lærerikt!”
Sissel Svestad, Utreder If skadeforsikring.

”Tror ikke noen overgår dere i dette. Dere ser deltakerne, gir konkret feedback, gode oppskrifter og smittende humør, gjør det til en stor glede å være på kurs hos CoachTeam. Svært nyttig og lærerikt er tilbakemeldingene fra alle deltakerne.”
Gerd Andreassen, Prosjektleder, KS.

Har du spørsmål?

KONTAKT OSS!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.