Lene

Lene Fjellheim

Ledertrener, fasilitator, foredragsholder, kursleder, Executive coach og NLP & Neuro Semantics trainer
92 83 00 76
Lene Fjellheim er to the point, engasjert, motiverende, dyktig, morsom og utfordrende! En fasilitator som får med hele teamet og hvor alle engasjerer seg!

Når teamet ditt trenger en boost, når du som leder ønsker å jobbe med egen identitet og gjennomslagskraft, når det har oppstått krøll i kommunikasjonen, når samarbeidet ikke fungerer optimalt, når dere ønsker å løfte dere som team - da er Lene Fjellheim en god partner  å jobbe sammen med.

Lene finner praktiske, kreative og gjennomførbare løsninger som vår profesjonelle pragmatiker. Kaller en spade for en spade og er den hos oss som er kundeansvarlig for de fleste av våre store kunder.

Dette er tilbakemeldinger som går igjen; Lene gir av seg selv. Hun er en energibombe, hun er inspirerende, fantasifull, humørfylt, trygg og sikker. En entusiastisk og dyktig historieforteller med humor og masse energi, omsorgsfull og allestedsnærværende.

Lene er Bedriftsøkonom BI, internasjonalt sertifisert trener i profileringsverktøyet 4MAT, NLP og Quantum Leap Coaching. Hun er sertifisert Executive Coach.

Hun har mange års yrkeserfaring fra SAS, BI og egne firmaer innen salg, ledelse, markedsføring, veiledning og service.

Lene har spisskompetanse innen:

  • Teamprosesser
  • Leder- og Medarbeiderutvikling
  • Ledersparring
  • Verdibasert ledelse
  • Salg, relasjonsbygging og kundebehandling
  • Kommunikasjon og Selvledelse
  • Foredrag og workshops
  • Ledercoaching / sparring

Lene er spesielt opptatt av hvordan få til det gode samspillet og
skape vinn-vinn situasjoner. Hennes styrke er å fasilitere praktiske programmer & workshops hvor samtlige deltakere er aktive, og sitter igjen med konkrete verktøy / planer. 

«Vi er veldig godt fornøyd med opplegget på vår Negotiation workshop - rollespillet og måten du håndterte tilbakemeldinger på ble svært godt mottatt. Jeg tror mange fikk en nyttig aha opplevelse - og tilbakemeldingene vi har fått har vært udelt positive. Nå blir det viktig å følge opp dette  videre.»

PGS, Sverre Strandenes, Executive Vice President MultiClient

«Lene Fjellheim er en entusiastisk, tydelig, direkte og innsiktsfull coach og foredragsholder. Vi benyttet henne i forbindelse med endringer i ledergruppen og administrasjonen. Lene påpekte utfordringer, bevisstgjorde dårlige handlingsmønstre og stilte krav. Deretter inspirerte oss for å finne gode, felles løsninger og skapte entusiasme ved bevisstgjøring av hver enkelt medarbeider. Arbeidsprosessen foregikk både ifm foredrag, gruppearbeid og praktiske øvelser.

Vi har nå en mer bevisst, real og åpen samarbeidsform!»

Norges Rytterforbund, Ellen Damhaug Scheel

Ledercoaching hos Lene har gitt meg et skikkelig løft som leder! Ikke hadde jeg trodd at noen samtaler med en Coach skulle kunne gi sånne resultater. Så raskt. Samtalene med Lene har alle vært meget inspirerende. Utfordrende og inspirerende. Jeg har blitt bedre kjent med meg selv og mine styrker og svakheter. Jeg har blitt introdusert for teknikker som har hjulpet meg til å endre fokus. Til å løfte blikket. Og jeg har fått ristet av meg unødvendig usikkerhet. Etter endt prosess sitter jeg igjen med en større selvinnsikt og trygghet. Ikke bare som leder, men også som kollega, far og ektemann.

Erik Tveit, Drilling Superintendent, AGR Petroleum Services AS

«En verdifull hverdag hver dag» var en workshop som Lene hjalp oss med. Lene spesialsyr opplegg etter våre ønsker og inspirerer oss til å ta grep om egen fremtidig utvikling. Lene har en sterk formidlingsevne, øser av sin kompetanse og er full av energi. Hun kommer med enkle og smarte tips vi alle kan ta med oss og også få bruk for med det samme. Hun er heller ikke redd for å provosere frem refleksjoner, slik at vi alle kan bli bedre. Lene Fjellheim vil vi absolutt bruke ved flere anledninger. Anbefales!

Aller Travel,  Svein Askekjær

Hun er en aktiv, dreven og ettertraktet fasilitator og kursholder innen ledelse, kommunikasjon, selvledelse, relasjonsbygging, team, forhandlinger, salg, presentasjoner, målsetting, motivasjon mm.

Lene jobber med Executive coaching og teamcoaching for ledergrupper i tillegg til å holde kurs og lede bedriftinterne coachingprogrammer. Hun har også i flere år jobbet tett med mennesker med nedsatt funksjonshemning og i 2008-2009 kjørte hun en utviklingsprosess i Laos, i 2011 i Uganda for Redd Barna. I november 2013 jobbet hun i  Kenya med lederskap for Base Camp, i 2015 for Femina Hip i Tanzania og i 2016 i Nepal -alt i regi av Born Global

 

“Lene is a talented, flexible coach, who makes you feel invigorated, inspired and safe. She and colleagues from Coach Team in Norway came to Tanzania to assist my organization, Femina Hip, a media platform educating and empowering youth through the media, to go through a change management process. We had to downsize, reorganize, handle redundancy and recreate the way we work. Lene was steadfast and motivating, making us understand how to best tackle a sensitive process, and provide the necessary leadership. She was very clear, constructive, offering examples sharing from her own life experience making us feel very comfortable, accepting and formulating the actions we needed to take. She handled the cultural diversity of my team well, and was very flexible in all ways. After the week with Lene, rethinking leadership in challenging times, we felt ready to move on, and inspired to learn from our experiences to recreate ourselves. I highly recommend Lene, she is a resourceful and well rounded coach, she has lots of humor too, matching our key approach which is – ‘entertainment education’ works best.”

Femina Hip, Tanzania Minou Fuglesang

Lene har svært verdifulle kvaliteter som kan hjelpe bedrifter og enkeltmennesker opp og frem. I foredrag, workshops og fagdager fyller hun ulike roller: Hun er både formidler, analytiker, entusiast og brobygger, samtidig som hun ser og «pusher» hver enkelt videre fra sitt ståsted. De fleste bedrifter og personer vil ha godt utbytte av Lene!

Monica Linge Marcelli, OBOS

Jeg har vært på opptil flere foredrag med Lene Fjellheim, og det er virkelig å anbefale! Hun har en utrolig god evne til å engasjere publikum, hun har en pedagogisk evne og er flink til å bruke historier så teori og emner er lett å se i sammenheng med situasjoner i livet. Ikke minst inspirerer hun meg ekstremt i forhold til hennes kompetanse, måten hun formidler på, engasjementet sitt og det hun har oppnådd.

Julie Grivi, ÅF Advansia AS

 

«Jeg var så heldig å få delta på skolesekretærkonferansen i Sandefjord hvor Lene var en av foredragsholderne. Hun er en av de foredragsholderne jeg vil huske lenge! Hun ga av seg selv, og hun vekslet fint mellom ord til ettertanke og ord som inspirerte!»

Hamar Kommune, Nina Stensrud

«Lene er et fyrverkeri av en foredragsholder. Hun får deg til å endre tankemåte og se ting i nytt perspektiv. Aldri et kjedelig øyeblikk under foredraget.»

Børstad ungdomsskole, Hamar kommune,  Liss Wenche Jakobsen

«Dyktig og inspirerende, knytter teori opp mot gode metaforer og historier. Selv 2 år etter kurs og foredrag med Lene så husker jeg hennes budskap godt.
Det har gitt meg nyttig verktøy og satt fart på min gründerkarriere slik at jeg har oppnådd mine målsetninger raskere. Anbefales på det sterkeste.»

Norwegian Work, Aiman Shaqura

«Gjennom mange settinger kurs og samlinger i mitt Servicefag i OBOS. Lene setter seg fort inn i tingene, tar utfordringer på strak arm. Setter kunden sin i fokus. Tør å utfordre komfortsonen til sine kunder og moro blir det det alltid. Hun er en fabelaktig coach som du kan stole på og ikke minst lære mye av. Jeg har lang erfaring med Lene.»

OBOS, Betty Grønoset

"På hugget for positive kundeopplevelser» var tema på medlemsseminaret på Hamar der både ledere og medarbeidere fra de regionale servicekontorene deltok sammen med avtaleansvarlige for Fordelsprogrammet. I forkant av seminaret har Lene bidratt til å skape engasjement, tatt oss ledere ut av komfortsonen og fått oss til å føle et tydelig eierskap til seminaropplegget, og ikke minst kvalitetssikret opplegget slik at lørdagens program ble en suksess. Lene bidrog både med inspirende og motiverende presentasjon i tillegg til at hun supplerte og coachet oss ledere i våre presentasjoner og medarbeiderne i grupparbeidene. Lene har verdifull kunnskap om kundeservice og er som coach både krevende og motiverende, og ikke minst bryr hun seg oppriktig om deltakerne og gir alltid det lille ekstra for oss. VI setter stor pris på samarbeidet og gleder oss til neste ledersamling og påfølgende treningsopplegg for våre medarbeidere. Årets tema «På hugget» er blitt merkevaren for medlemsavdelingen som er «hoffleverandør» av positive medlemsopplevelser

OBOS BBL, Inger Hardmo

«Hva har dine tanker gjort for deg i det siste» var tittelen på foredraget Lene Fjellheim hadde for oss på Storstuggu torsdag 8. september 2016. Lene delte raust av egne erfaringer og opplevelser. Hennes engasjerte måte å synliggjøre hvor lett det er å henge igjen i hendelser fra fortiden – eller være så fokusert på fremtiden at man glemmer å leve her og nå, kjente mange seg igjen i. Hun viste oss hvordan vi kan bli mer bevisst på uhensiktsmessige mønstre vi drar med oss og hvordan vi kan bryte disse. Gjennom praktisk øvelse fikk vi oppleve hvor lett vi selv kan påvirke og la oss påvirke i vår kommunikasjon og samhandling med andre samt hvordan vi selv kan påvirke egne tanker. Spennende og lærerik kveld! Alt neste dag kom spørsmålene. Lene kommer vel snart igjen?! Vi kan varmt anbefale Lene til alle arbeidsplasser, bedrifter og andre som ønsker arbeide med egen og gruppas utvikling, samhandling og livsglede.

Lysstrålesenteret Røros, Ann-Eliz Helld

Skroll til toppen