Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan CoachTeam as samler inn og bruker personopplysninger.

Behandlingsansvarlig

CoachTeam as, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.  Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Grunnlaget for innsamling av informasjonen er kjøp av tjeneste (ved kurspåmelding) eller kjøp av kursmateriell/bøker (ved bestilling) og samtykke (ved påmelding til nyhetsbrev).

Hvorfor, hva og hvordan henter vi inn personopplysninger?

Vi samler informasjon for å kunne yte kundene våre så gode tjenester som mulig. Når du melder deg på et kurs eller bestiller materiell hos oss, lagrer vi opplysningene du selv frivillig har oppgitt til oss ved å fylle ut påmeldingsskjemaet. Vi henter inn personopplysninger i all hovedsak via kontaktskjema på nettsiden, e-post, telefon, tekstmelding og meldinger via sosiale medier. Annen form for kommunikasjon kan også forekomme.
Dette inkluderer bl. a. navn, epostadresse og faktureringsadresse. Disse opplysningene bruker vi til behandling av bestillingen din, deriblant fakturering, utsendelse av kurspåminnelser, kursmateriell og kursbevis, og ivaretakelse av spesielle behov, som f. eks. matallergier. I tillegg kan vi sende deg informasjon vi anser som nyttig for deg om våre varer og tjenester. Fra tid til annen kan vi også gjennomføre bruker- og kundeundersøkelser for å få en bedre forståelse for behovene til våre kunder. Vi vil bestrebe oss på å fortelle deg om hvordan vi bruker opplysningene.

Vårt behandlingsgrunnlaget ligger inn under Art. 6 GDPR Lawfulness of processing
A) Innhentet gyldig samtykke – les mer
B) Nødvendig for å oppfylle en avtale – les mer
C) Nødvendig for å oppfylle en rettslig plikt – les mer
F) Berettiget samtykke (bruk av databehandler fra eksterne leverandører)

Sikring av personopplysninger

Vi tar sikkerhet på alvor og ivaretar personopplysninger på best mulig måte slik at uvedkommende ikke får innsyn eller har mulighet til å endre og påvirke personopplysningene. Vi benytter kun anerkjente IT leverandører og programvare.
Informasjonen du oppgir gir vi ikke videre til tredjepart, med unntak av godkjente databehandlere vi har databehandleravtale med. . Dette vil typisk være IT leverandører (f.eks webhotell, e-post , programvare og skybaserte tjenester),  regnskap/revisjon, rådgivning og lovpålagt rapportering til myndigheter. Siden de opplysningene du gir fra deg ved bestilling av kurs utgjør en salgskontrakt, oppbevares disse opplysningene i vårt kunderegister i henhold til Bokføringsloven.

Nettsiden er hostet av Senson AS.
Serverløsning er hostet av Innovasjon AS
I tillegg benytter vi følgende databehandlingstjenester:

  • LeadPages for landingssider
  • Drip for epostutsending
  • New Kajabi for kursportaler
  • Stripe som betalingsprosessor
  • Mamut for kundedatabase

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på våre sider.

I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon – § 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies er vi pliktig til å informere om hvilke informasjonskapsler (cookies) vi benytter.

CoachTeam as benytter følgende informasjonskapsler:

  • Facebook pixel
  • Google Analytics

coachteam.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på din datamaskin.
Vi benytter følgende informasjonskapsler på coachteam.no:

Analyseverktøyet Google Analytics plasserer 5 informasjonskapsler på din maskin (__utma, __utmb, __utmc __utmt og __utmz). Disse brukes til å samle inn statistikk om trafikken på coachteam.no (se avsnittet om Google Analytics om hva slags data vi samler inn, og hvordan vi bruker dem)

Ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Slik administrerer du informasjonskapsler i nettleseren din (nettvett.no)

Google Analytics

Vi bruker også Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere, i tråd med EUs personvernlovgivning (GDPR). Google LLC er databehandler for denne informasjonen.

Dine rettigheter

I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til info@coachteam.no eller post CoachTeam as – House of Leadership, Postboks 4440 Nydalen, 0403 Oslo.

Om du ikke ønsker å motta eposter fra oss lengre, klikk avbestillings-link som du finner nederst i hver e-post du mottar fra oss.

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.