• Utdanning

 • Vår coach- og lederutdanning er fordelt over fire trinn. Programmene er godkjent av Den Norske CoachForening og har fokus på NLP og "beste praksis". Deltakerne lærer seg svært effektive og praktiske verktøy for å håndtere seg selv og omgivelsene på en enkel og smidig måte. Trinn1 arrangeres i samarbeid med Universitetet i Agder og gir 15 studiepoeng!

  Les mer generell info om coachutdanningen hos CoachTeam
  .
  Les også 5 tips når du skal velge utdanning

print
 • Trinn 1 – NLP Business Practitioner og Kreativ Ledelse

  Coaching, kommunikasjon og selvledelse

  Trinn 1 gir deg en grundig innføring i kommunikasjon, coaching og selvledelse. Coachingmetodikk og øvelser blir trukket inn tidlig i utdanningen slik at du får med deg verktøy til praktisk nytte i hverdagen. Kurset arrangeres i samarbeid med Universitetet i Agder og gir deg 15 studiepoeng.

  LES MER
 • Trinn 2 – NLP Master Practitioner

  Coaching, forståelse og handling

  Trinn 2 består av fire moduler og fører til internasjonal sertifisering og bygger videre på Trinn 1. Du jobber med videre fordypning og utvidet fagstoff som bidrar til en helhetsforståelse samt går i dypden på modellering / beste praksis.

  LES MER
 • Trinn 3 – Quantum Leap Business Coaching

  Quantum Leap - avansert coaching

  Trinn 3 vil gi deg avanserte coaching- og kommunikasjonsteknikker og ikke minst et strukturert system for å kunne bruke alt du tidligere har lært av coaching og coachingteknikker.

  LES MER
 • Trinn 4 – Executive Management program

  Trinn 4 tilbyr en påbygning av coachutdanningen som bringer leder- og coachrollen inn i en større sammenheng. Til team og organisasjoner der enkeltmennesket utgjør en del av en større helhet. Trinn 4 er delt opp i fem moduler, hver med egne fagansvarlige med tung kompetanse på sine områder.

  LES MER

Sertifisering

Vår coachutdanning følger standarden og kravene i Norsk Bransjestandard for coaching utarbeidet av Den Norske CoachForening (DNCF). CoachTeam er godkjent av American Board of NLP (ABNLP) og International Society of Neuro Semantics (ISNS) og kursdeltakerne blir sertifisert i henhold til disse standardene.

LES MER

Klar for en positiv endring?

KONTAKT OSS!