• Utdanning

 • Vår coach- og lederutdanning er fordelt over fire nivåer. Programmene er godkjent av Den Norske CoachForening og har fokus på kognitiv psykologi, NLP og "beste praksis". Deltakerne lærer seg svært effektive og praktiske verktøy for å håndtere seg selv og omgivelsene på en enkel og smidig måte. Nivå 1-3 arrangeres i samarbeid med Universitetet i Agder der UIA leverer 15 studiepoeng på hvert nivå i studiet: Kreativ ledelse og coaching. Ut over det UIA leverer får dere internasjonale sertifiseringer fra CoachTeam.

  Les mer generell info om coachutdanningen hos CoachTeam
  .
  Les også 5 tips når du skal velge utdanning

print
 • Nivå 1 – NLP Business Practitioner og Kreativ Ledelse

  Coaching, kommunikasjon og selvledelse

  Nivå 1 gir deg en grundig innføring i kommunikasjon, coaching og selvledelse. Coachingmetodikk og øvelser blir trukket inn tidlig i utdanningen slik at du får med deg verktøy til praktisk nytte i hverdagen. Kurset arrangeres i samarbeid med Universitetet i Agder og gir deg 15 studiepoeng.

  LES MER
 • Nivå 2 – NLP Business Master Practitioner

  Coaching, forståelse og handling

  Nivå 2 består av fire moduler og fører til internasjonal sertifisering og bygger videre på nivå 1. Du jobber med videre fordypning og utvidet fagstoff som bidrar til en helhetsforståelse samt går i dypden på modellering / beste praksis.

  LES MER
 • Nivå 3 – Quantum Leap Business Coaching

  Quantum Leap - avansert coaching

  Nivå 3 vil gi deg avanserte coaching- og kommunikasjonsteknikker og ikke minst et strukturert system for å kunne bruke alt du tidligere har lært av coaching og coachingteknikker.

  LES MER
 • Nivå 4 – Executive Management program

  Nivå 4 tilbyr en påbygning av coachutdanningen som bringer leder- og coachrollen inn i en større sammenheng. Til team og organisasjoner der enkeltmennesket utgjør en del av en større helhet. Nivå 4 er delt opp i fem moduler, hver med egne fagansvarlige med tung kompetanse på sine områder.

  LES MER

Sertifisering og studiepoeng

Vår coachutdanning gir deg 45 studiepoeng i samarbeid med Universitetet i Agder. Utdanningen følger standarden og kravene i Norsk Bransjestandard for coaching utarbeidet av Den Norske CoachForening (DNCF). CoachTeam er godkjent av American Board of NLP (ABNLP) og International Society of Neuro Semantics (ISNS) og kursdeltakerne blir også sertifisert i henhold til disse standardene.

LES MER

Klar for en positiv endring?

KONTAKT OSS!