COACHING

Har du tro på deg selv? Setter du gode inspirerende mål? Tør du kalle en spade for en spade? Vet du hvordan du ønsker at ditt image og omdømme skal være?

Med coaching hos CoachTeam vil du raskt bli dratt ut av komfortsonen og løftet opp til neste nivå av utvikling og ytelse. 

Svarene og ressursene ligger hos deg, men adgangen til disse ressursene kan ha blitt blokkert eller gjort vanskelig tilgjengelig av ulike årsaker. Vi gir deg klarhet og fokus, og vi hjelper deg med å sette gode og tydelige mål.

Coaching er et dynamisk samspill mellom coach og en person i utvikling (coachee). I denne situasjonen er det coachees verdier, mål og interesser som står i fokus. Coachens oppgave er å være en katalysator, en som kan fremskynde prosessen i vedkommendes vekst og utvikling. En coach er derfor ikke en vanlig mentor eller rådgiver.

Utgangspunktet til coachen er at alle svar og ressurser ligger hos mottakeren selv. Adgangen til disse ressursene kan ha blitt blokkert eller gjort vanskelig tilgjengelig av ulike årsaker. Coachens oppgave blir derfor gjennom kraftfulle spørsmål og teknikker å lede vedkommende i riktig retning mot målet. På denne måten vil han eller hun selv finne frem til egne svar og ressurser som kreves for å utvikle seg på mange av livets viktige områder.

Coaching er å ta skrittet opp til neste nivå av utvikling og ytelse. Å bli trukket ut av komfortsonen slik at du utnytter ditt fulle potensialet. Det er å fokusere på hva som er avgjørende viktig for deg for å skape klarhet. Å sette gode og tydelige mål og lage en plan for å realisere dem.

Coaching er en forpliktelse overfor deg selv om å ikke “underselge deg selv”, men å utnytte det fulle og hele potensialet i deg selv. Å løfte deg selv til å være den beste du kan være for dine venner, dine kjære og dine kollegaer. Coaching er styrke til å ta på deg et prosjekt som vil forandre din egen og mange andres verden. 

Dette er mye, og det forteller om den rikdom og ressurser du kan få tak i gjennom coaching. Det er noe annet enn en hyggelig prat, en verktøykasse full av lure triks eller bare en måte å tenke positivt på. Det er en måte å bli mer av hvem du er. Det er en metode for å bli et ekte genuint menneske som evner å bli den beste versjonen av seg selv.

Vi heier på deg

E-post

Klar for en positiv endring?

Skroll til toppen