• Netthandel

 • Inspirerende bøker og DVDer for din utvikling...

 • Bevisstaktiv (DVD)

  99,- (ekskl. frakt)

  Med DVDen "Bevisstaktiv" blir du bevisst på hvordan du tenker og føler, og hvordan dette påvirker din adferdsendring. Du finner din visjon, lager en plan og bruker dine indre sanser for å nå målene dine. Du velger hva du vil ha fokus på og jobber med egen motivasjon. Du guides gjennom din egen utviklingsprosess av partner i CoachTeam Lene Fjellheim.

  BESTILL
 • Du er forandringen

  229,- (ekskl. frakt

  "Du er forandringen" er skrevet av Ragnhild Nilsen og er en sjelden perle, en bok som viser deg hvordan du kan gjøre nederlag til seier, problemer til innsiktsfulle tjenere og smerte til nye muligheter. Gjennom fem trinn viser hun hvordan du kan samtale mer våkent med deg selv og dine omgivelser, gå fra tårer til latter og bli den forandringen du ønsker å se.

  BESTILL
 • Perledykkeren

  199,- (ekskl. frakt

  En perle skapes når en irritasjon i muslingen omkapsles av perlemor. Slik symboliserer perlen hvordan sår og arr i livet vårt kan forandres til innsikt og visdom. Med sin vakre fortelling i grenselandet mellom drøm og virkelighet, ønsker forfatteren å minne om at vi alle bærer på talenter og muligheter som må bevisstgjøres og dyrkes for å kunne utvikle seg. Du må lære deg å lytte til talentene, drømmene og ambisjonene dine for å finne din mening.

  BESTILL
 • Talekunstens 12 hemmeligheter

  200,- (ekskl. frakt)

  Denne boken av Ragnhild Nilsen lærer deg å tale med sikkerhet og eleganse. Den er spennende, praktisk og spekket med gode oppskrifter. Du får konkrete råd om hvordan du kontrollerer nervøsiteten, hvordan du får kontakt med publikum og hvordan du bruker hjelpemilder. Den er skrevet for deg som ønsker å overbevise og begeistre andre mennesker. Gjennom å lese denne boken vil du løftes frem mot gode presentasjoner.

  BESTILL
 • Hverdagens magi

  200,- (ekskl. frakt)

  Veien til glede er ikke å drømme om et liv, men å leve ut en drøm. Livet har sin egen iboende glede, Eutychia. Om vi bare forbigående opplever den, kan korte øyeblikk likevel være tilstrekkelig til å føre med seg en dyp følelse av mening og tilfredsstillelse. Denne boken viser deg skjulte stier til din indre glede. "Hverdagens magi" er en bok som berører, en typisk inspirasjonsbok eller gavebok.

  BESTILL
 • Hemmeligheter om ledelse

  150,- (ekskl. frakt)

  En praktisk liten bok med råd og korte fortellinger. Tekstene er ment å brukes som daglige meditasjoner. Du vil finne en hemmelighet for hver dag i måneden. Temaene er strategi, kommunikasjon, delegering og selvledelse. "Hemmeligheter om ledelse" er solgt i 8.000 eksemplarer.

  BESTILL
 • Påfyll til livets krukke

  150,- (ekskl. frakt)

  Dette er en liten, men svært populær gavebok. Til vakre bilder av fotograf Morten Haug har Ragnhild Nilsen skrevet en poetisk bok om hvordan du henter og fornyer din energi i hverdagen. Livets krukke bærer vi med oss til alle tider. Krukken er et bilde på alt vi tar vare på av det som skjer oss, både av gode og vonde opplevelser. Krukken kan være en kilde til fornyelse og glede, men den kan også være en tung bør av negativ energi og dårlig samvittighet.

  BESTILL
 • Rovdyr!

  200,- (ekskl. frakt)

  En thriller om psykologiens historie. Boken er både en spennende kriminalroman og en kunnskapsmettet og underholdende innføring i den moderne psykologiens hovedretninger. "Rovdyr!" er en bok for unge og voksne. For alle som er interessert i å finne ut av hvem de er og hvorfor de er som de er. "Rovdyr!" er oversatt til 11 språk og solgt i 175.000 eksemplarer.

  BESTILL

Klar for en positiv endring?

KONTAKT OSS!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.