Hvem har bruk for et leder- og coachprogram?

Ledelse utøves på mange ulike vis i arbeidslivet, du trenger ikke være CEO for å ha utbytte av leder- og coachingutdanningen gjennom CoachTeam. Det å bli bevisst på egne verdier, tanke- og atferdsmønster er like nytting om du jobber som prosjektleder, styrer, PT, butikksjef eller konsernsjef. 

Alle som jobber med kommunikasjon og mennesker har behov for utvikling innen ledelse og selvledelse.

For mange er hverdagen hektisk. Derfor er Kreativ Ledelse og Coaching, leder- og coachutdanningen  til CoachTeam og Universitetet i Agder lagt opp slik at du selv kan velge hvor mange nivå du vil ta, og når. Les mer her!

I samarbeid med UiA er utdanningen tilrettelagt og rettet mot arbeids-og næringslivet, og er et skreddersydd løp med kombinasjoner av e-læring og intensive samlinger. Dette gjør at du som velger å gå utdanningen får tilpasset den mest mulig etter dine behov. 

Hvilke yrkesgrupper trenger lederutdanning?

Trodde du at ledercoaching var forbeholdt toppsjefen i et stort selskap med mange hundre ansatte? Absolutt ikke. Partner i CoachTeam Lene Fjellheim forteller at det er et bredt spekter av ledere som har bruk for en slik type utdannelse.

– Prosjektledere, teamledere, salgsledere, mellomledere, ledere –  egentlig hele smæla har bruk for en slik type utdannelse. Vi ser at salgsledere, lærere og de som jobber med kundeservice tar med seg kunnskapen direkte inn i teamet, forteller hun. 

Struktur og mening

En av mange som har hatt glede og god bruk for kursene hos CoachTeam – House of Leadership er barnepsykiater Bodil Døssland.

Jeg fant at kursene ved CoachTeam gav mye struktur og mening i mye av den kunnskap og erfaring jeg har fra før. I tillegg består kursene av mange gode, bevisstgjørende praktiske øvelser for å bedre kommunikasjonsevne og bedre evne til å lytte og gi tilbakemelding til andre mennesker, samt ha forståelse for andre menneskers væremåte.

Bodil’s opplevelse av leder- og coachutdanningen og andre fornøyde deltageres refleksjoner gir et godt innblikk i nytteverdi og læringseffekt. Deres spennende tanker om ledelse, kommunikasjon, verdier, medarbeiderskap og coachende lederskap kan du leser mer om her! 

– Den unike blandingen av yrkesgrupper, og bakgrunner er en tilleggsgevinst deltakerne setter pris på. Erfaringsutvekslingen dem imellom, nettverkene og vennskap de får gjennom utdanningen gir dem en mergevinst som de selv sier er uvurderlig, forteller Fjellheim. Hos oss finner du forskjellige mennesker og ledere. Alle er de opptatt av utvikling, god kommunikasjon, ledelse og medarbeiderskap, avslutter hun.

 

Skroll til toppen