Vår digitale verden

Derfor er onlinekurs fremtiden

En krevende hverdag med både jobb og familieliv kan gjøre det vanskelig å få tiden til å gå opp, og å fokusere på og prioritere egenutvikling. Når du ønsker utvikling som enkelt lar seg kombinere med hverdagen, er det virkelig verdt å vurdere Lederskolen fra CoachTeam – House of Leadership.
Det er et moderne onlinekurs som har fokus på beste praksis og du får teoretisk fundament og effektive og praktiske verktøy for å mestre ditt lederskap, lede deg selv, styrke din kommunikasjon, utvikle deg som teamleder og takle stress hensiktsmessig.

Her er 5 gode grunner til å velge nettstudier

1. Når og hvor du vil

Du har jobb, du skal reise til og fra, hente og levere på barnehage og skole og i tillegg skal du studere?

Med onlinekurs kan du logge på når og hvor du vil. Det gir deg tid og fleksibilitet til å sørge for din egen utvikling, uansett hvilken situasjon du er i.

2. Start når som helst

Lederskolen kan du starte når som helst, og du har tilgang i 12 måneder etter du har meldt deg på. Da kan du også gjenta stoff, og vende tilbake om det er noe du har behov for å repetere.

Med andre ord kan du komme i gang allerede i dag!

3. Tett oppfølgning

Å ha disiplin og pågangsmot er en kunst i seg selv. Vi sørger for tett oppfølgning, og tilbyr jevnlige online møtepunkter for å diskutere stoffet.

4. Høy kvalitet

Lederskolen benytter moderne e-læring for å lære opp fremtidens ledere med riktige holdninger, atferd, ferdigheter og kompetanse

5. Tilpasset tilbud

Dette e-læringsprogrammet passer også som bedriftsintern opplæring, og kan tilpasses spesielt til din bedrift.Det består av 5 moderne onlinekurs à 8 leksjoner:

  • Ledelse og lederskap
  • Selvledelse
  • Kommunikasjon
  • Teamledelse
  • Stressmestring

For deg som ønsker å ta en videreutdanning: Å sørge for egen utvikling vil uansett være et godt valg. Arbeidsgivere setter som regel pris på ansatte som ønsker å heve kompetansen sin, og i mange tilfeller vil også arbeidsgiver kunne dekke utdanningen din.

Skroll til toppen