En krevende hverdag med både jobb og familieliv kan gjøre det vanskelig å få tiden til å gå opp, og å fokusere på og prioritere egenutvikling. Når du ønsker utvikling som enkelt lar seg kombinere med hverdagen, er det virkelig verdt å vurdere Lederskolen fra CoachTeam – House of Leadership.
Det er et moderne onlinekurs som har fokus på beste praksis og du får teoretisk fundament og effektive og praktiske verktøy for å mestre ditt lederskap, lede deg selv, styrke din kommunikasjon, utvikle deg som teamleder og takle stress hensiktsmessig.

Her er 5 gode grunner til å velge nettstudier

1. Når og hvor du vil

Du har jobb, du skal reise til og fra, hente og levere på barnehage og skole og i tillegg skal du studere?

Med onlinekurs kan du logge på når og hvor du vil. Det gir deg tid og fleksibilitet til å sørge for din egen utvikling, uansett hvilken situasjon du er i.

2. Start når som helst

Lederskolen kan du starte når som helst, og du har tilgang i 12 måneder etter du har meldt deg på. Da kan du også gjenta stoff, og vende tilbake om det er noe du har behov for å repetere.

Med andre ord kan du komme i gang allerede i dag!

3. Tett oppfølgning

Å ha disiplin og pågangsmot er en kunst i seg selv. Vi sørger for tett oppfølgning, og tilbyr jevnlige online møtepunkter for å diskutere stoffet.

4. Høy kvalitet

Lederskolen benytter moderne e-læring for å lære opp fremtidens ledere med riktige holdninger, atferd, ferdigheter og kompetanse

5. Tilpasset tilbud

Dette e-læringsprogrammet passer også som bedriftsintern opplæring, og kan tilpasses spesielt til din bedrift.Det består av 5 moderne onlinekurs à 8 leksjoner:

  • Ledelse og lederskap
  • Selvledelse
  • Kommunikasjon
  • Teamledelse
  • Stressmestring

For deg som ønsker å ta en videreutdanning: Å sørge for egen utvikling vil uansett være et godt valg. Arbeidsgivere setter som regel pris på ansatte som ønsker å heve kompetansen sin, og i mange tilfeller vil også arbeidsgiver kunne dekke utdanningen din.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.