Hvordan tar du ut ditt beste potensiale som leder og menneske?

 

Som coacher og ledertrenere vet vi det er vårt ansvar å realisere vårt eget potensiale for å være i stand til å bistå andre best mulig. Gjennom 15 års arbeid med NLP er vi kontinuerlig opptatt av å forstå og utforske prosessene og stegene vi fasiliterer kundene våre gjennom.

Å bistå mennesker og organisasjoner til å få frem sitt beste handler for oss om å bruke verktøy slik at kunden selv henter frem og videreutvikler ressursene de eller organisasjonen allerede har. Dette er noe av det mest meningsfylte vi gjør.

I dag deler vi fire enkle steg slik at du kan forstå hva som er viktig for at du kan ta ut ditt potensiale.

Steg 1 – VALG 

Når vi ser tilbake på våre egne liv, og når vi møter kunder, ser vi at noen av de vanskeligste tidspunktene er når vi står overfor store valg. Følelsen av å skulle velge mellom to eller flere alternativer som leder inn på nye veier vi ikke vet hvor vil ende kan virke skremmende. Hvis vi ikke vet alle steg i hvordan vi skal gjøre noe, eller rett og slett bare ikke vet hva konsekvensene av valgene vil bli i fremtiden, kan frykten paralysere oss slik at vi ikke er i stand til å ta valg i det hele tatt. Det å ta en beslutning uten å vite hvordan eller alle konsekvensene, er første skritt til å bli alt du kan bli.

Steg 2 – FORPLIKTELSE 

Dersom du har opplevd å faktisk ta et valg, og merker at du sakte men sikkert sklir tilbake til gamle (u)vaner, kan det være forpliktelsen som mangler. Det er svært sjelden at hele livet ditt forandrer seg i øyeblikket du tar valget. Hvis du forplikter deg til å fortsette å gå i den retningen du har bestemt deg for, tross ubehag og ukjent terreng, kommer du til å nå de resultatene du ønsker deg. Forpliktelsen overfor deg selv og målet ditt er en viktigste investering for å bli den beste utgaven av deg selv.

Steg 3 – GI SLIPP PÅ FORTIDEN  

Det er ikke nødvendig å grave i fortiden for å bevege seg framover. Tvert i mot, å analysere fortiden er det motsatte av det du ønsker å gjøre. Hvis du leter bakover i tid, finner du lett unnskyldninger for ikke å ha kommet lenger. Du finner forklaringer som holder deg igjen fra å gå framover. I NLP hender det at vi tar korte turer til fortiden for å bryte opp tankesett som holder deg tilbake. Fokuset vårt er likevel framover, og på hva du ønsker deg.

Steg 4 – SE FRAMOVER

Tiden er alltid her og nå. For å skape den framtiden du ønsker deg, ser du framover. I tillegg gir du deg selv tillatelse til å se hvordan fremtiden din ser ut. Du lager et tydelig bilde slik at du evner å ta med deler av framtiden (bilder, lyder, følelser) tilbake til nåtiden. Du sjekker den ønskete fremtiden opp mot ditt verdisystem og identitet og fjerner eventuelle hindringer og inkongruens. Du har evnen til å bryte ned målene dine i steg som du kan gjennomføre ett etter ett, på veien til drømmen.

Vi tror ikke på noen ”hemmelig oppskrift” for at du kan ta ut ditt potensiale. Det du trenger er å starte med å sette disse fire stegene ut i livet.

Trenger du klarhet rundt hvor du skal gå videre? 

Få en strategisamtale med oss, helt gratis! 

Nå som kalenderen har tikket over i et nytt år har vi satt av noe tid til å bistå deg med å ta noen gode valg. En av oss vil ta en prat med deg, enten over Skype eller personlig på vårt kontor i Nydalen.

Står du fast i en utfordring enten på jobb eller privat, kan denne samtalen gi deg klarhet slik at du kan legge en strategi for veien videre. Dette er helt gratis og uforpliktende… som sannsynligvis får deg til å tenke ”hvorfor vil dere gjøre dette gratis?”

For å være helt ærlig, det er fordi vi om ikke lenge starter et nytt kull av vår anerkjente NLP Business Practitioner-utdannelse. En god prosentandel av de vi snakker med ender opp med å starte på utdannelsen hos oss. Så dette er grunnen til at vi gjør det.

MEN… Dette er ikke en salgssamtale. I tiden vi har sammen har vi fullt fokus på deg og dine utfordringer, slik at du selv kan oppleve hvordan NLP kan bistå deg. Dersom du skulle ha betalt oss for denne samtalen ville det kostet deg 3500-4000 kr. Isteden får du den helt gratis.

Klikk på denne linken for å se video med mer informasjon

Skroll til toppen