Podcast på øret?

Hverdagen er for alvor i gang igjen. Jobb, skole, reisevei og trening kan gjøres adskillig bedre med noe på øret, og det regelrett yrer av aktuelle podcaster for deg som er interessert i coaching og ledelse. CoachTeam gir deg tipsene til podcasthøsten!

The Mindset & Motivation Podcast 
Med hele tre episoder hver uke er dette podcasten for deg som bare ikke kan få nok. Podcasten er skapt for deg som jobber i business, er selger, gründer eller bare et menneske som trenger litt motivasjon en gang i blant. Episodene er korte, og varer bare 10-20 minutter. Akkurat nok til å få et lite tilskudd av energi.

The Perfectionism Project
Sam Laura Brown er mindset og personal development coach. Hun deler livserfaringer og historier man kan relatere til i denne lettbeinte podcasten, som stort sett dreier seg om praktisk råd til ambisiøse kvinner. Om du er interessert i å høre om perfeksjonisme, selvtillit, produktivitet, karriere, entreprenørskap og alt derimellom kan vi anbefale en lytt.

Clutter Coach
En coach litt utenom det vanlige! Claire Tompkins retter fokus mot deg som har for mye i livet ditt – for mye ting, rett og slett. Hun er profesjonell organizer, og vil hjelpe lytterne til å få orden på rotet.

Fråmgangspodden
En svært suksessfull og god podcast fra söta bror, som ofte har besøk av mentale trenere, idrettsprofiler og suksessfulle entreprenører og idrettsprofiler. Her kan du høre om deres spennende reiser, og hvordan de har kommet seg dit de er i dag.

Oprahs Super Soul Conversations
Selve snakkedronninga Oprah kan by på svært mange spennende gjester og aktuelle temaer. Episodene dreier seg ofte rundt foredrag av inspirerende mennesker som deler fra sine liv og erfaringer.

Karriereveiledning med Elaine
Elaine er gründer, sosial entreprenør, rebell, og relasjonsbygger. Hun har solid arbeidserfaring fra mange år som leder, og blitt nominert til årets unge ledertalent to år på rad. Videre har Elaine lang erfaring med omstilling og karriereveiledning i privat og offentlig sektor, samt teambuilding, salg, og service, coaching og mental trening. I podcasten får du tips til veien videre i din karriere.

Lederliv
Ambisjonen for Lederliv er å skape en inspirasjonskilde for alle som er interesserte i ledelse og ledere. Her møter du ledere for ulike virksomheter som deler sine tanker gjennom gode samtaler. Noen av lederne er kjente, noen er ukjente, alle er engasjerte.

Skroll til toppen