Hva kreves av fremtidens ledere?

– Det er mye som kan automatiseres i dag, men utvikling av medarbeidere er fortsatt en lederjobb. Fremtidens ledere trenger å håndtere det menneskelige aspektet, sier kursleder og foredragsholder Erica Grunnevoll.

Hun og Lene Fjellheim er partnere  i CoachTeam, og sammen har de utviklet og står de bak står bak Leder-skolen.

– Lederskap krever i stadig større grad at man er flink med folk og relasjoner. Det krever evne til å forholde seg til andre typer mennesker og andre type kulturer, og være i stand til å bygge samarbeid på tvers, sier Grunnevoll.

CoachTeam – House of Leadership har i over 20 år levert tjenester innenfor ledelse-, medarbeider-, team- og organisasjonsutvikling, endringsarbeid og bedriftskultur og trekker frem tre vesentlige punkter for de som ønsker å bli gode ledere: selvledelse, relasjonsbygging og handlekraft.

– Det er vanskelig å lede andre hvis du ikke skjønner din egen rolle, og ser dine egne styrker og begrensinger. Selvledelse og selvstyring er veldig viktig for at du skal kunne lede andre mennesker. Hvis du ikke kan lede deg selv, hvordan kan andre stole på deg? sier CoachTeam-partner Lene Fjellheim.

For å kunne fungere og levere optimalt, er det viktig for bedrifter og ansatte å håndtere de menneskelige sider i jobbhverdagen på en konstruktiv måte.
Vi ser at det å jobbe med samhandlingskompetanse, relasjonell kompetanse, lederskap  og selvledelse er en forutsetning for å lykkes i dagens og fremtidens samfunn hvor endringstakten bare blir raskere og raskere. Å jobbe med menneskene som leverer tjenestene og varene er nødvendig for endringsevne og fleksibilitet, for motivasjon og stressmestring, utvikling og samhandling.

Lederskolen går rett inn i denne hverdagen. Vi liker å si at vi utvikler ledere og medarbeidere som lærer å hente frem det beste hos seg selv og andre.

Lederskolen har fokus på beste praksis og du får teoretisk fundament og effektive og praktiske verktøy for å mestre ditt lederskap, lede deg selv, styrke din kommunikasjon, utvikle deg som teamleder og takle stress.

Vil du bli en ettertraktet leder som leder dine medarbeidere på en klok, troverdig, handlekraftig, trygg og smidig måte? Gjennom Lederskolen får du god ledelse for fremtiden!

Tidligere kunne kunnskap vare i 30 år, nå holder det kanskje i fem år. Derfor blir lærevillighet og læringsevne avgjørende. Vi vet at fremtiden vil by på turbulens, og Lederskolen bistår ledere til å lede i turbulente tider. Den hjelper dem å møte fremtiden på fremtidens premisser, sier Grunnevoll.

Ønsker du å utvikle deg som leder?? Ta kontakt med oss for en prat om Leder-skolen i dag!

Tidligere publisert i DN Gaselle bilag
Tekst: Journalist Jan Frantzen, gjengitt med tillatelse

Skroll til toppen