Engasjement og begeistring

Har du møtt mennesker som er begeistret? Har du møtt mennesker som sprer engasjement? Når jeg møter slike mennesker blir jeg skikkelig glad og tenker. Wow; – du er skikkelig “heftig og begeistret”
Du vil virkelig dette, ikke sant? Dette er viktig for deg, du brenner for det! Disse menneskene overbeviser meg,

Jeg møter av og til mennesker hvor nettopp slike tanker slår meg i møte med dem.
Jeg tenker at dine kolleger er kjempeheldige, din arbeidsgiver bør takke sin Gud for deg. Du er gull verdt for alle du møter på din vei. Og ikke minst for deg selv. Jeg tenker du gjør mye mer enn bare å eksistere. Du lever virkelig.

Jeg deler mine tanker med dem, og de blir virkelig glade. De spør meg hvordan jeg ser eller forstår det. Da svarer jeg som sant er. Jeg ser et brennende engasjement, en vilje til å stå på, et pågangsmot og det lyser i øynene deres.  De overbeviser virkelig, jeg tror på dem. Og i tillegg så smitter engasjementet deres. Jeg blir glad, jeg blir heltent, Jeg får lyst t lytte til dem, til å lære mer, til å dele, til å skape.
Jeg liksom ivrer etter å brette opp ermene sammen med dem og si høyt – we just do it! Let’s go for it !

Jeg liker å spille «Burning heart» fra filmen Rocky.

Hvorfor det? Først fordi et firma ba meg holde et inspirasjonsforedrag om motivasjon, guts og kraft. Gjennomgangsmusikk på firmaets store to dagers kick var musikk fra Rocky filmene. Min låt var Burning Heart. Jeg hadde lite valg, jeg måtte jo høre både tekst og musikk. Jeg trengte kun lytte til sangen en gang før tommelen min gikk opp. Med en gang fikk jeg sans for visdommen i teksten.

In the burning heart – just about to burst
There’s a quest for answers, an unquenchable thirst
In the darkest night, rising like a spire
In the burning heart – an unmistakable  fire
It’s a battle of wills – In the heat of attack, it’s the passion that kills.

Mange vil lære mer om motivasjon, mange vil ha workshops og foredrag om arbeidsglede og begeistring. Vi i CoachTeam as – House of Leadership holder mange inspirasjonsforedrag og vi lager energiske og praktiske workshops i samarbeid med bedrifter.
Samtidig sier vi  til ledere og medarbeidere: “Vi gir dere innspill og verktøy. Vi bidrar til å sette i gang prosesser og vi tilrettelegger og heier på dere. Fra dere trenger vi forpliktelse. Dere må selv ville skape og gjenskape «the burning heart», hver for dere og sammen.” For:” It’s a matter of will.”

Du trenger å ville engasjere deg, du trenger å ville finne og vedlikeholde den uslokkelige kraften, the passion i hverdagens møtesteder, oppgaver og gjøremål.
Livet har i seg en iboende kraft og glede, det handler om å ville oppdage den og bruke den.

Erica Grunnevoll
foredragsholder, kursleder, DNCF sertifisert Coach

Skroll til toppen