MykjeMeir_mars09_5

Yngvar Andersen

Foredragsholder og kursleder
400 04 500
Yngvar Andersen er motiverende, resultatorientert, og en dyktig formidler med et brennende engasjement for en sunn livsstil. Han og kona Liv er nå ute med et spennende nytt foredrag "De beste tingene i livet er ikke ting"

Dette er mannen som de siste ti årene har smilt, trent og gjort trening og en sunn livsstil både fristende og oppnåelig for veldig mange.

Han er kjent som NRK Puls sin treningsekspert, og er stadig å se i media. Han har en enkel, tydelig, ærlig og humørfylt måte å kommunisere på, og han holder pekefingeren veldig lavt. Yngvar mener at du må se på trening som en jobb som må gjøres, og hans motto: "Berre gjer da", har hjulpet veldig mange ut av sofaen.

Livsstilseriene "To buksestørrelser ned" på NRK var svært populære og hadde over 900 000 seere. Mange endte opp med å følge Yngvars program sammen med deltakerne på skjermen.

Som foredragsholder motiverer og engasjerer han publikum, og han skreddersyr manus til forsamlingen. Yngvar er også en dyktig konferansier. Felles for både foredrag og konferansierjobbing er at han er god til å forstå hvem han snakker til, og tilpasser innhold og fremføring etter dette.

Yngvar er veldig opptatt av språk og kommunikasjon, og i 2011 ble han tildelt målprisen fra Noregs Mållag for "eit ledig, konkret og godt språk". Og vil du oppleve hvor lett og ledig han skriver, er det bare å få tak i boken hans "Kom i form med Yngvar".

Foredrag:

  • Berre gjer da!
  • Gode valg, sprekt liv
  • Den gode kvardagen!
  • Nytt foredrag!
    DE BESTE TINGENE I LIVET ER IKKE TING Yngvar og kona, Liv, fikk nok av rydding, leting, stress og kaos hjemme.
    De bestemte seg for å gi bort og selge unna alle ting som de ikke var glad i eller trengte lenger – fra møbler og kjøkkenstæsj til julepynt, vaser og sengetepper – og opplevde store endringer i hverdagen.De har nå kvittet seg med halvparten av tingene sine – og elsker sitt nye liv.
    De har fått mer tid, mer moro, mer penger, mer trening (!), mer energi, mer fokus og mindre rot, stress og leting. Blant mye annet!I foredraget «De beste tingene i livet er ikke ting» byr de raust på tips, råd og egne erfaringer. Du får en underholdende, inspirerende og morsom innføring i noe som angår absolutt alle – behovet for å leve mer i tråd med det som betyr noe, og å gi slipp på det uvesentlige. I tillegg til at du garantert drar hjem med noen nye tanker og et nytt og sterkt ønske om å rydde klesskapet eller kjellerboden!Og selvfølgelig har Yngvar også noen små treningstriks eller tre på lur – for en av de beste tingene i livet er jo bevegelse …

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på foredraget med Yngvar Andersen i Klepp på konferansen Små steg, stor endring onsdag 27. nov. På denne konferansen var det samlet både fagfolk og brukere av ulike tjenester, + representanter fra frivillige lag og organisasjoner, lønnede og ulønnede. Yngvar Andersen hadde evne til å snakke til dem alle, på en likefram, jordnær og inspirerende måte. Han var opptatt av å få innsikt i hva de foredragsholderne som kom før han hadde snakket om, og henviste til dette i sitt foredrag slik at man kunne tro at han var der hele dagen. De små pustehullene med små øvelser bidrog til å løse opp og skape god stemning. God dialog mellom forsamling og foredragsholder! Vi er svært fornøyde med å ha hatt Yngvar Andersen på besøk, og håper han også syntes det var en god opplevelse!

- Britt Marit Haga, Rådgiver – folkehelse Sola kommune

 

Vi var kjempe fornøgde med Yngvar Andersen, veldig bra. Veldig interessant å høyre på, og han la det på et nivå som trefte de fleste. Anbefaler det gjerne til andre.

- Ingvill Ytredal, Administration Coordinator Havyard Ship Technology AS

Skroll til toppen