Ingeborg Roald

Ingeborg Roald

Personlig coach og kursholder
4000 4500
Ingeborg får deg til å senke skuldrene, trekke pusten og kjenne at tanker og følelser spiller på lag, skaper ro og klare strategier for det livet man vil leve.

Ingeborgs vinkling innenfor coaching er bevisstgjøring i det private, hva skjer med mennesker i samspill med andre, hvordan er kommunikasjonen? Og ikke minst, behersker man dette på det private planet (hjemme), da behersker man det i resten av livet også.

Ingeborg er DNCF sertifisert Coach, ACMC Meta-Cocach, Quantum Leap coach, coach og sertifisert Neuro-Semantics & NLP trener. Hun har også verv i Etisk Råd i Den Norske CoachForening.

 

Etter 25 år med små og store roller innenfor regnskap begynte hun på NLP utdannelsen sin hos CaochTeam, og har siden jobbet som personlig coach i 15 år.

Hun underviste en periode på for CoachTeam, holder kurs for Telenor Open Mind på 12 året, og holder mange foredrag om personlig utvikling og bevisstgjøring.


«Ingeborg er en skjult skatt, en av de store! Hun ser forbi der du selv mister retning og klarhet, med sine verktøy og visdom treffer hun de punktene som trengs å nå, er du bare selv villig til å åpne opp og gjøre jobben selv, vil du nå langt i samarbeid med Ingeborg.
Jeg sitter her to år senere, med en indre styrke og glede, med kjærlighet, med verdi og selvsikkerhet større enn noen gang, klar for å ta for meg det livet jeg ønsker for meg og mine. Der hadde jeg ikke vært hadde det ikke vært for Ingeborg.» Trude Melø Olsen

«Kan gi mine varmeste anbefalinger til de som måtte vurdere å benytte seg av Ingeborg som coach. Hun er en reflektert person med god innsikt og dyktig på å stille de riktige spørsmålene. Var en viktig ressurs for min egen del i en fase av livet hvor det var nyttig å kunne se ting fra andre vinkler en hva jeg selv fikk til selv. Hun er flink til å sette ord på ting og sette følelser o.l. i en setting hvor man kan bruke det konstruktivt for seg selv.»
Robert Stenbro


«Jeg kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er for Ingeborg’s hjelp! Når alt så som svartest ut klarte hun å «snu alle stener», som hun selv sa. Flere venner av meg har opplevd bare positiv fremgang med prat med Ingeborg! Anbefales på det varmeste!!!»
Helle Winters

«Før jeg møtte Ingeborg fikk jeg høre at “Ingeborg flytter fjell”. Ingeborg flytter ikke bare fjell. Hun redder liv og gir økt livsverdi så det monner! Jeg hadde aldri levd det livet jeg gjør nå uten Ingeborgs medvirkning og det går fremdeles ikke en dag uten at hennes livsvisdom kommer til nytte.» Merete Solli


Skroll til toppen