Morten-Emil-Berg

Morten Emil Berg

Siviløkonom, Foredragsholder
400 04 500
Morten Emil Berg er opptatt av utvikling av coachingkultur i bedrifter. Han arbeider primært med verktøykassen i coaching, mentoring og ledertrening. Han er en kunnskapsrik forfatter og han er opptatt av å fremme både personlig dyktighet og kvaliteter ved et godt liv.

Morten Emil Berg er amanuensis ved Handelhøyskolen BI og er utdannet siviløkonom. Han er opptatt av teori- og metodeutvikling i coaching. Han ønsker å utvikle praktiske "veikart".

Berg jobber til daglig med coaching av ledere, team og organisasjoner. Han ønsker å bidra til en eklektisk metode. Metoden er inspirert av kognitiv coaching, atferdscoaching, humanisme og eksistensialisme.

De spesialiseringer Berg arbeider med er executive coaching, selvcoaching, emosjonell coaching og teamcoaching. Han ønsker å inspirere til coachende lederstil, coachingkultur og reflekterte interne og eksterne coacher.

Spesielt er Berg opptatt av at det enkelte individ må identifisere, utvikle og bruke sine unike talenter og sin signaturstyrke for å leve et rikt og meningsfullt liv. Dette medfører at Berg i praksis benytter både ferdighets-, utviklings- og resultatcoaching.

Morten Emil Berg leverer følgende hos CoachTeam:

  • Foredrag

Berg har også skrevet flere bøker og artikler om coaching.

Coaching. Å hjelpe ledere og medarbeidere til å lykkes
Universitetsforlaget, 3. utgave (2013.)

Ledelse. Verktøy og virkemidler
Universitetsforlaget, 3. utgave (2008.) 4. opplag (2013)

Skroll til toppen