MonaBW

Maria Bjerge

Karrierecoach, kursleder, fasilitator, NLP trener
4000 4500
Maria Bjerge er fargerik, entusiastisk og en kreativ ideskaper som ser muligheter der andre ser begrensninger. Maria er tydelig og direkte i sin kommunikasjon for å sikre den beste prosessen til dine ønskede resultater.

Maria var leder i Telenor i mange år og har også mye erfaring med fasilitering av gruppeprosesser. Hun har mer enn 21 års erfaring innen karriereveiledning, kurs og foredrag. Hennes erfaring inkluderer alt fra individuelle lederprosesser, bistå til oppstart av egen virksomhet, bistå personer med funksjonsnedsettelser inn i jobb til karriereveiledningskurs i grupper.

Maria er sertifisert Executive Coach fra CoachTeam i 2006 og har internasjonale lisenser som NLP Coach™ og NLP Coaching trainer™. I hennes 15 år som coach har hun jobbet variert med alt fra prestasjon, mål, kommunikasjonsutfordringer til arbeidsglede og private prosesser for å bli en bedre utgave av seg selv.

Maria er også autorisert lærer i Transcendental Meditasjon, etter seks måneders intens studie i Thailand. TM er en av verdens mest dokumenterte mental teknikker (700 forskingsstudier) som benyttes av folk i hele verden for å redusere stress, hente frem mer overskudd og bedre prestasjoner både mentalt og fysisk.

Maria er lidenskapelig opptatt av mennesker og hvordan vi kan leve og lede mer i tråd med vårt autentiske selv. Hvordan utvide verktøykassen med arbeidsmetoder og kommunikasjonsverktøy for mer overskudd og arbeidsglede. Å styrke leder og medarbeider hver for seg og sammen.

Maria har spisskompetanse innen:

  • Karrierecoaching
  • Teamcoaching
  • Verdiarbeid, selvledelse
  • Lederutvikling
  • Kreativt prosessarbeid ·
  • Foredrag og workshops ·
  • Stressmestring
  • Underviser TM teknikken - Forskningsbasert meditasjon

Er du på jakt etter en dyktig coach?! Da kan jeg anbefale Maria på det varmeste. Hun får frem det beste i deg på en befriende enkel måte. Hun benytter mange ulike teknikker som hjelper deg til å bli en bedre utgave av deg selv. Maria er en solstråle med masse humor og kunnskap. Ønsker du å ta noen grep i livet ditt, ta kontakt med Maria. Hun vil garantert hjelpe deg på veien. Det gjorde hun for meg

Siw Fafalios, Virtual Assistant - Solid Services

"Vi hadde i vinter to workshoper for de ansatte i vårt reiseselskap Askeladden Reiser og CoachTeam ved Maria Bjerge var fasilitator og coach. Vi trenger å omstille oss for en ny hverdag etter koronaen. Maria fikk virkelig satt tankene i sving, og kjørte oss hardt på nytenkning og positive endringer. Vi vil nå møte en ny hverdag og vi hadde gått 9 måneder uten noe særlig virksomhet og da var det godt å få hjelp til å restarte planlegging av videre drift.

Maria gav oss 6 hatter og forklarte grundig om hvilke farger de forskjellige hattene hadde og hva som skjulte seg under de forskjellige hattene. Følelser, fellesskap, fakta osv, veldig nyttig læring.

Alle reiste hjem med noen nye tanker om hvordan vi kan være med å forme vår fremtidige hverdag og hvordan vi kan utnytte sosiale medier bedre."

Rolf Lie, Innehaver Askeladden Reiser

”Vil du ha farge og energi inn i livet ditt er Maria det du trenger. Vil du ha en coach som ser deg, utfordrer deg og virkelig brenner for at du skal komme deg dit du vil er det Maria du ringer. Vil du lære meditasjon, ja da kan Maria det også. Jeg har jobbet sammen med Maria i mange år og sett hvordan hun helt naturlig blir limet i et arbeidsmiljø, hvordan hun deler sin kompetanse og ikke minst det store hjertet hun har for andre mennesker”.

Monica Forsgren, Daglig leder i Din Utvikling AS

Min varmeste takk til Maria som hjalp meg til å innse at for å være den lederen jeg ønsker, må jeg sette meg selv i høysetet.

Jeg har også innsett hvor viktig det er med balanse i livet. Alle viktige områder må få sin plass for at jeg skal bli den beste utgaven av meg selv. Maria har vært en viktig samarbeidspartner for meg dette året, og jeg har lært flere verktøy som er gode å ha i hverdagen. De viktigste verktøyene for meg er lage god plass i kalenderen min, samt å meditere daglig.

TUSEN TAKK, Maria, for at du var der da jeg trengte det som mest.  Ranveig

Min erfaring i arbeidslivet med Maria Bjerge kan beskrives med ett ord: EKSTRAORDINÆR. Fra min tid som som kollega er mine erfaringer at Maria er faglig dyktig og profesjonell samtidig som hun evner den empatiske delen av det å jobbe med mennesker. Maria er en initiativtaker og gjennomfører. Hun får oppgavene effektuert på en svært tilfredsstillende måte. De beste anbefalinger for Maria!

Roy W. Elvegård, Lecturer in Marketing and Communication, Handelshøyskolen BI

Skroll til toppen