Maria Bjerge

Executive Coach, NLP trener, kursleder, fasilitator

Maria Bjerge er fargerik, entusiastisk og en kreativ ideskaper som ser muligheter der andre ser begrensninger. Hun tør å kalle en spade for en spade for å sikre den beste prosessen til dine ønskede resultater.

Maria har internasjonale lisenser som NLP Coach™ og NLP Coaching trainer™  godkjent av Dr Richard Bandler  og The Sociery of NLP. Hun er sertifisert Executive Coach fra CoachTeam i 2006.
Maria er også autorisert lærer i Transcendental Meditasjon, en av verdens mest dokumenterte mental teknikk i verden. (700 forskingsstudier)
Maria var leder i Telenor i mange år og har også mye erfaring med stressmestring.Hun har mer enn 21 års erfaring innen karriereveiledning, kurs og foredrag.
Som karrierecoach og veileder jobber hun med og holder kurs for akademikere så vel som ungdommer.

Når Maria jobber med en-til-en coaching er det innenfor arbeidsfeltene:

  • Karrierecoaching
  • Ledersparring / Gründercoaching
  • Verdicoaching
  • Stressmestring
  • Selvfølelse og egenverd

Maria er en coach det er trygt å åpne deg for, hun håndterer alle individuelt og skreddersyr møtene dine behov. Maria elsker menneskemøter og våre unike ulikheter og  beskrives av andre som inkluderende, humoristisk, kunnskapsrik og kjærlighetsfull.

”Vil du ha farge og energi inn i livet ditt er Maria det du trenger. Vil du ha en coach som ser deg, utfordrer deg og virkelig brenner for at du skal komme deg dit du vil er det Maria du ringer. Vil du lære meditasjon, ja da kan Maria det også. Jeg har jobbet sammen med Maria i mange år og sett hvordan hun helt naturlig blir limet i et arbeidsmiljø, hvordan hun deler sin kompetanse og ikke minst det store hjertet hun har for andre mennesker”.

Monica Forsgren, Daglig leder i Din Utvikling AS”

 

Min erfaring i arbeidslivet med Maria Bjerge kan beskrives med ett ord: EKSTRAORDINÆR. Fra min tid som som kollega er mine erfaringer at Maria er faglig dyktig og profesjonell samtidig som hun evner den empatiske delen av det å jobbe med mennesker. Maria er en initiativtaker og gjennomfører. Hun får oppgavene effektuert på en svært tilfredsstillende måte. De beste anbefalinger for Maria!

Roy W. Elvegård, Lecturer in Marketing and Communication, Handelshøyskolen BI