Anette.BW_

Anette Forsén Bache

Sertifisert coach, registrert Helsecoach DNCF
400 04 500
Anette Forsén Bache får mennesker til å føle seg trygge. Hun er genuint opptatt av den hun snakker med, god til å få mennesker til å se sine styrker, og hun stiller de gode spørsmålene. Anette er motiverende, målorientert og med godt humør.

Anette er utdannet Executive Coach og Meta-Coach hos CoachTeam. Hun har en allsidig yrkeserfaring innen organisering, salg og administrasjon.

Etter å ha drevet egen, privat barnehage i 10 år, valgte hun å skifte beite. Advokatfrima Ro, Sommernes DA tilbød henne opplæring i eiendomssalg på det private markedet og etter hvert også innen næringseiendom salg og utleie. I tillegg fikk hun i oppdrag å være utøvende forretningsfører for to næringseiendommer, størrelse 1.200 m2 og 12.000 m2. Advokat Knut Ro sto som ansvarlig for hennes oppgaver. Anette ble i firmaet i 10 år og ønsket etterhvert nye utfordringer.
Hun valgte å ta coachingutdanning hos CoachTeam da arbeid med arveoppgjør i advokatfirmaet hadde tent interessen for kommunikasjon mellom mennesker.

Anette arbeider nå med en-til-en coaching.
Hun bistår sine kunder med utfordringer innen valg av yrkesretning/utdannelse, stressmestring, og å bli en mer balansert leder.
Hun har også lang erfaring innen coaching av voksne, unge voksen og barn i forhold til konflikter/utfordringer og er opptatt av hvordan få til den gode dialogen.

Anette mener at ledelse i en bedrift og ledelse i en familie har mange likehetstrekk og snakker gjerne om dette med en god porsjon humor.
Det vi i CoachTeam synes særpreger Anette, er hennes rolige og lyttende væremåte. Hun er en verdibasert coach som er opptatt av både de store linjene, og, når det er riktig, de små detaljene som kan gjøre en forskjell. Anette er spesielt opptatt av balanse i livet, både privat og på jobb, også innenfor ledelse.

Anette er opptatt av:
• De gode, trygge samtalene
• Den viktigste samtalen er din indre dialog.
• Bruke personlige erfaringer som lærdom
• Sette realistiske, gode mål
• Respekt for egen og andres modell av verden
• Være omtenksomt nysgjerrig på andre mennesker
• Ta bevisste valg innen kommunikasjon


“Jeg har gjennomført en verdicoachingprosess med Anette Forsén Bache. Gjennom prosessen har jeg fått en større forståelse for hvordan jeg kan bruke mine verdier i hverdagen gjennom å gjøre små enkle tiltak.

Anette er en dyktig coach som evner å lytte inn der du er. Hun utfordrer på en fin og tillitsfull, men samtidig tydelig måte. Jeg føler meg trygg med Anette, både fordi jeg vet at hun vil meg vel, men også fordi hun har nødvendig kompetanse og erfaring, samtidig som hun er fleksibel nok, til å gi meg det jeg er ute etter. Jeg kan gi Anette mine aller beste anbefalinger.”
Ann Ahlqvist, Lederutvikler og coach – Ahlqvist. Læringsarena for ledelse og vekst

«Da jeg hadde solgt restauranten min LOKK i Torggata var jeg usikker på veien videre. Jeg ble
tipset av en nær venn om karriereveiledningen til Anette Forsén Bache og tok kontakt.

Vi hadde 5 sessions, og Anette tok meg varmt imot. Hun stilte gode og bevisstgjørende spørsmål som ledet meg i riktig retning, og er genuint interessert i de menneskene som søker råd hos henne.
Veiledningstimene med Anette førte til at jeg valgte den jobben jeg har i dag.
Anette er raus, profesjonell og svært kompetent i møte med mennesker som skal ta viktige valg, og hun gir det «lille ekstra». Hun etablerer en trygg atmosfære, slik at man tør å åpne seg for nye tanker og ideer og du blir bevisst og trygg på valgene dine.
Jeg kommer til å bruke Anette fremover til rådgivning og anbefaler henne hjertelig til andre som trenger hjelp med egne valg og veien videre.»
-Markus, kokk

«Etter vår uformelle samtale på tlf i 20-25 min var jeg ikke i tvil og at jeg vil få den hjelpen jeg trengte hos deg. Samtalen fløt, samme verdier og jeg hadde troen på en endring sammen.

Selve sesjonene var også veldig bra. Jeg slet litt med å åpne meg opp i starten, men du pushet ikke for mye, men riktig. Rådene og tipsene, og egentlig flere av samtalene våre, tenker jeg ofte på i dag også. Det gir stor verdi i livet mitt nå.

Jeg har anbefalt deg til flere av mine kollegaer og venner fordi jeg mener at du er dyktig i jobben din og fordi jeg opplevde en god og viktig endring i livet mitt gjennom samtaler med deg.»
-Andreas Frøhne Rønning, Commercial Executive

«Anette er en reflektert og behagelig coach som bistår med et tydelig, objektivt blikk fra utsiden, og ofte gir overraskende, nye perspektiver ved ulike utfordringer. Med enkle grep og velplasserte spørsmål utfordrer hun, peker på nye muligheter, og gir gode verktøy for selvstendig mestring.»
-Ellen Paulsen, kommunikasjonsrådgiver

Å oppsøke Anette er noe av det smarteste jeg har gjort. Jeg har lært at jeg har svarene og løsningen i meg selv. Jeg har lært hva som er viktig for meg og dermed også hva det er jeg trenger å prioritere. Hun har lært meg å sette meg mål med tidsperspektiv og med det å komme meg til målet. Hun har lært meg å finne ro og samle krefter i situasjoner som før satt meg helt ut. Mine ønsker og mål vil nok forandre seg med årene men nå har jeg teknikkene til å lytte og jobbe for å oppnå det jeg måtte ønske. Jeg har lært å si SKAL istedenfor KANSKJE eller PRØVE. Takk! “Coachee

“Jeg vil takke deg for de fine samtalene vi hadde i forbindelse med at jeg skulle på opptak til befalsskolen. Nå har jeg kommet inn, og fikk god hjelp av deg. Du lærte meg å bli mer bevisst på mitt eget og andres kroppsspråk, og å bli mer bevisst på talemåter og kommunikasjon og å få bedre tro på meg selv i ubehagelige situasjoner. Du fikk meg til å tenke nytt og se fremover, å bli enda mer målrettet og målbevisst. Tusen takk.” Stine


Skroll til toppen