Mina Helen Kristoffersen

DNCF sertifisert coach og NLP Trainer

Mina Helen Kristoffersen er tydelig og direkte, omsorgsfull og empatisk, engasjert og utfordrende. Hun er mulighetsorientert, kreativ og dyktig til å snu en negativ tankestrøm.

 

Mina er HR-Coach og internasjonalt sertifisert trener i NLP og Enneagram. Mina er også sertifisert Holistisk Psykoterapeut. Hun har mer enn 20 års erfaring innen salg og service før hun startet som coach i 2006.
Mina jobber med en-til-en coaching med fokus på mestring og balanse i livet. Med personlig utvikling som arbeidsfelt er Mina en trygg partner som støtter, og utfordrer deg til å tenke nytt. Mina er opptatt av å se «hele mennesket». Hennes spesialfelt er motivasjons og endringsprosesser.

Mina er mulighetsorientert og kreativ. I møte med mennesker er hun nysgjerrig og omsorgsfull.

Mina er opptatt av:

  • Personlig utvikling og livskraft
  • Selvledelse og mestring
  • Valgfrihet, dine opplevelser og erfaringer kan bli til muligheter eller begrensninger. Valget er ditt.
  • Å være tilstede og aktiv deltaker i ditt eget liv
  • Sammenhengen mellom kropp og sinn
  • Å se hele mennesket

Norsk Psoriasisforbunds Ungdomsorganisasjon (PSO-ung) hadde gleden av å kunne tilby Minas motivasjonskurs til våre medlemmer, i forbindelse med Ungdomskonferansen i Bergen 16. oktober 2010. Vi fikk alle erfare og oppleve et inspirerende kurs med et unikt opplegg tilpasset vår målgruppe. Mina skapte stor entusiasme, og evnet å berøre våre medlemmer. Hun skapte endringsvilje og inspirerte ungdommene til å ta styringen over sine liv, og mange av de unge opplevde økt mestring av sin livssituasjon som følge av kurset. Norsk Psoriasisforbund ønsker derfor også å benytte Mina Kristoffersen ved andre fremtidige anledninger, og gir henne de beste anbefalinger til andre.

– Eli Synnøve Gjerde, Organisasjonssekretær PSO-Ung

Mina er en engasjert foredragsholder og en motiverende coach. Jeg kan gi henne mine beste anbefalinger.

– Helene Fallet, Daglig leder, Esthetique Drammen