Erlend

Erlend Grødal

Sertifisert Coach, Foredragsholder og Kursleder
400 04 500
Erlend Grødal er en fremragende, ung og dynamisk foredragsholder. Det er lov å bry seg, sier han og gjør en forskjell for mange mennesker ved sine gripende foredrag

Hans levende hverdagsnære historier, praktiske metoder og tips, skaper gjenkjennelse, begeistring og ettertanke. Erlend utfordrer til handling og endring. Han vekker ungdom og får dem til å stille spørsmål, og komme på banen i sitt eget liv.

Erlend har reist mye i sin barndom og ungdom, noe han også har fortsatt med i sitt voksne liv. I forbindelse med utdanningen hadde han et 3 måneders studieopphold i Nairobi, Kenya. Erlend var i sin tid en aktiv og talentfull fotballspill for klubben KFUM Oslo med store ambisjoner. Som 16-åring måtte Erlend innse at skader satte en stopper for en fotballkarriere, og periodevis følte han seg veldig alene da han som ungdom gikk gjennom ulike operasjoner og opptrening igjen.

Allikevel fikk denne motgangen ham til å finne nye verdier og tro på andre muligheter, og han så verdien av samarbeid, framsnakking, antimobbing og det å tro på seg selv.

Erlend er utdannet førskolelærer fra Dronning Mauds Minne i Trondheim, og arbeider som avdelings- og pedagogisk leder i barnehage. I tillegg har han fordypet seg i formidling, og studerte årsenhet i drama ved samme høyskole. Han har gjennomført samtlige trinn i leder- og coachutdanning hos CoachTeam inklusiv Executive Management Programmet. Erlend er Meta-Coach, sertifisert 4MAT konsulent og DNCF sertifisert coach gjennom Den Norske CoachForening

https://www.youtube.com/watch?v=i7mco8t07Z0

Erlend leverer følgende hos CoachTeam:

 • Foredrag
  • Det er lov å bry seg!

   Foredrag rettet mot ungdom, barnehager, skoler og fritidsklubber.

  • Vær forskjellen!

   Foredrag for foreldre, barnehageansatte, lærere og voksenpersoner rundt barn og unge.

 • Coaching
 • Ungdomskurs sammen med Martin Fjellheim
 • Workshop for barnehageansatte og lærere

Se klipp fra Erlends foredrag på Røros videregående skole, live streamet på facebook

Coaching med Erlend har vært en utrolig lærerik prosess, som har hjulpet meg enormt mye på kort tid. Jeg hadde ingen forventning til coaching, og det har vært over all forventning. Erlend er tydelig, rolig og sympatisk. Han la til rette for at jeg kunne sette mine egne mål og premisser, og stilte spørsmål slik at jeg stadig reflekterte over mine tankemønster. Han ga av seg selv, og var samtidig profesjonell.  Coachingen med Erlend har gitt meg bedre selvtillit på kort tid. Det føles utrolig bra. Anbefaler Erlend på det sterkeste til enhver som vurderer  coaching.

Christina Berg, Oslo kommune

 

 

Røros videregående skole har en skolemiljøuke i forbindelse med skolestart hvert år. Uka er initiert av elevene og har fått navnet SITA – uka. SITA står for samhold, inkludering, trygghet og anerkjennelse. Eleven er hvert år på jakt etter en god foreleser som kan engasjere, motivere, berøre oss slik at vi kan jobbe for et skolemiljø pregen av samhold, inkludering, trygghet og anerkjennelse. Et skolemiljø uten mobbing med plass for alle. Erlend grep sitt publikum, 350 mennesker satt muse stille og lyttet til hans erfaringer og refleksjoner. 350 mennesker ble berørt, Erlend gjorde en forskjell for 350 mennesker denne dagen. Han snakket tydelig og med innlevelse, han brukte egne erfaringer, han fikk kontakt med publikum, han nådde fram med budskapet sitt. Utdrag fra foredraget er i etterkant brukt som eksempler. Det betyr at vi husker det Erlend fortalte, for oss gjorde Erlend en forskjell. Tusen takk for at du delte dine opplevelser med oss, det har gjort oss mer bevisst i vår hverdag, og hjulpet oss i arbeidet med å skape godt skolemiljø for alle.

Hilde Knutsen, rektor Røros vgskole

Jeg har hatt gleden av å se han Erlend i aksjon, flere ganger - nå sist på Zanzibar - hvor han med stødig hånd ledet 24 ungdommer, gutter og jenter, flere av de hadde knapt gått på skole, gjennom et Young Future program. Det skal egentlig ikke være mulig å få dette til så ledig og bra som det ble gjort - kulturforskjeller, språkvansker, kjønnsforskjeller mm - men han Erlend klarte det, med glans. Det var enkelt og greit bare veldig imponerende.

Og som leder for Young Future programmet på Zanzibar, som omfatter flere tusen ungdommer, kan jeg bare si, at får du en sjanse til å bruke han Erlend i en eller annen sammenheng, så gjør det! Det kommer du aldri til å angre på.

John Bruseth, Executive Director, NGO, Dream Big Foundation

Vi vil rette en stor takk til Erlend Grødal for et inspirerende bidrag under foredraget «Hva har dine tanker gjort for deg i det siste» på Storstuggu 8. september.
Erlends historier fra egen ungdomstid og arbeid med barn rørte og berørte oss alle!Han viste med enkle ord hvor alvorlig baksnakk og mobbing er og viktigheten av å være bevisst vår egen opptreden overfor hverandre.

Erlend fortalte rørende eksempler på hvor lite det skal til for å utgjøre en stor forskjell i eget og andres liv. Alle de positive tilbakemeldingene vi har mottatt i etterkant viser hvor sterkt foredraget traff og hvordan gleden Erlend viser over å kunne bidra smitter!
Vi håper mange, ikke minst skoler og de som arbeider med barn og unge får mulighet til å høre han! 

Lysstrålesenteret Røros samarbeid med Mental Helse Røros, Os og Holtålen
Ann-Eliz Helld, daglig leder Lysstrålesenteret

Skroll til toppen