Historie

Erica Grunnevoll startet som selvstendig konsulent  i 1996. Lene Fjellheim startet det opprinnelige CoachTeam as i 2002 med utdannelse av ledere og coacher som hovedfokus. CoachTeam as – House of Leadership valgt som felles firmanavn. Dette merkenavnet forteller at vi er et ressursteam av coacher og konsulenter som jobber mot et felles mål:

å dyktiggjøre mennesker i å lede seg selv og andre på en best mulig måte.

Vårt hovedfokus er bedriftsinterne programmer, kurs og foredrag innen kommunikasjon, motivasjon, teambygging, etikk med mer, samt internasjonale lederskapsprogrammer.


CoachTeam as – House of Leadership er også en av landets ledende skoler innen trening og utvikling av ledere og fagutdannelse av coacher

Når du engasjerer en coach/konsulent/fasilitator/foredragsholder fra CoachTeam as – House of Leadership får du en dedikert person som virkelig elsker jobben sin. Vi har drive, energi, humor, og kaller en spade for en spade. Vi deler vår kompetanse og er opptatt av at du som kunde skal nå dine mål og resultater.

Dette er kommentarer vi ofte hører om oss; “høy på energi, to the point, tilpasningsdyktige, praktiske, gjør en forskjell, leverer kvalitet, fargerike, går i front, tør å være annerledes”.

Skroll til toppen