• Historie

Ragnhild Nilsen startet som selvstendig konsulent i 1992 og Erica Grunnevoll i 1996. Lene Fjellheim startet det opprinnelige CoachTeam as i 2002 med utdannelse av ledere og coacher som hovedfokus. Ved sammenslåingen ble CoachTeam as – House of Leadership valgt som felles firmanavn. Dette merkenavnet forteller at vi er et ressursteam av coacher og konsulenter som jobber mot et felles mål:

å dyktiggjøre mennesker i å lede seg selv og andre på en best mulig måte.

CoachTeam as – House of Leadership er nå en av landets ledende skoler innen trening og utvikling av ledere og fagutdannelse av coacher.

Vårt hovedfokus er bedriftsinterne programmer, kurs og foredrag innen kommunikasjon, motivasjon, teambygging og etikk med mer samt internasjonale lederskapsprogrammer.

Når du engasjerer en coach/konsulent/fasilitator/foredragsholder fra CoachTeam as – House of Leadership får du en dedikert person som virkelig elsker jobben sin. Vi har drive, energi og humor, og kaller en spade for en spade. Vi deler vår kompetanse og er opptatt av at du som kunde skal nå dine mål og resultater.

Dette er kommentarer vi ofte hører om oss; «høy på energi, to the point, tilpasningsdyktige, praktiske, gjør en forskjell, leverer kvalitet, fargerike, går i front, tør å være annerledes».

Klar for en positiv endring?

KONTAKT OSS!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.