Jeanette Sleveland

NLP/NS Trainer, foredragsholder, kursleder og sertifisert coach

Jeanette Sleveland er en strukturert, rolig og samtidig engasjert og sprudlende kursholder. Hun balanserer perfekt mellom teori, praksis og refleksjon. Hun er behagelig, hun motiverer og hun skaper trygghet.
I tillegg er hun tydelig og «to the point»!

 

Jeanette er Executive Coach fra CoachTeam. I tillegg er hun en internasjonalt sertifisert NLP Trainer fra University of California gjennom Robert Dilts (nplu.com) og utdannet innen Neuro- Semantics og Meta-Coaching.

Jeanette jobber med programmer innen verdibasert ledelse, helseperspektiv og kommunikasjon. I tillegg holder hun energifylte workshops og foredrag om temaene selvledelse, kommunikasjon, samarbeid, arbeidsglede, motivasjon, selvfølelse og livsstil.

Som bakgrunn har Jeanette 8 års erfaring som prosjektleder/fungerende daglig leder innen reklamebransjen. I tillegg har hun vært personlig trener og kostholdsveileder i Elixia og underviser i dag personlige trenere innen kommunikasjon og motivasjon.

Jeanette liker å jobbe med:

  • Mennesker i endring gjennom personlig utvikling og vekst
  • Bevisstgjøring omkring selvfølelse og selvtillit
  • Undervisning innen selvledelse, verdier og kommunikasjon
  • Å hjelpe mennesker til å hente opp det ubrukte potensialet i kropp og sinn

 

 

Kjære Jeanette. I dag skapte du magi fra scenen. På 1 times varsel, presterer du å levere en gave til alle 200 tilhørere i salen. Du engasjerer og berører, formidler fra hjerte til hjerte, og skaper en bro mellom latter og tårer! Tusen takk til tåken på Gardermoen som forsinket Mia Tornblom og brakte nye muligheter til mulighetenes dag! DU ROCKER! Tusen, tusen takk 🙂 Jeg siterer gjenklangen i veggene i konferansesalen WOW!!!

– Mina Helen Kristoffersen, DNCF

Den hårfine kunsten å engasjere, fortelle så vi kan kjenne oss igjen, vise hva som er bak masken, uten å bli sentimental og «klissete», veldig personlig, følte at du snakket til akkurat meg, til oss alle sammen. Yiiiiihaaaa for deg!!!

– Ingeborg Roald, Din Coach

Du gjorde en fantastisk jobb i dag. Gripende historie. Det var din opptreden som satte dypest spor i positiv forstand.

– Pål Kleven-Fredriksen, Soliditet as