Assistent på våre kurs

Assistent på vår coachutdanning

print

I CoachTeam as – House of Leadership er vi opptatt av kunnskapsheving og -deling. Vi  inviterer tidligere deltakere til en unik mulighet – være aktive assisteneter på våre kurs.

Assistent! 

Når du har fullført trinn 1 NLP Practitoner og trinn 2 Master NLP Practitoner med gode tilbakemeldinger og resultater tilbyr vi deg mulighet for å være assistent på nye trinn 1 og trinn 2 utdanninger. Vi har også egen assistenttrening for de som ønsker å være teamledere på trinn 3 og som selv har gjennomført Quantum Leap programmet.

Vår erfaring er at du gjennom å være assistent, utvikler din forståelse, din kunnskap, din formidlingsevne og selvsagt dine coachingferdigheter. Du får en faglig utvikling samt god forståelse for å jobbe med grupper og individer og du får en personlig attest.

Hva innebærer det å være assistent på kurs hos CoachTeam?

I CoachTeam har vi tre hovedverdier som vi ønsker skal gjenspeile seg i alt og alle som representerer CoachTeam.

CoachTeams verdier gjenspeiles i hvem vi er, hva vi står for, hva vi gjør og hvordan:

Vi skaper Begeistring gjennom å engasjere, gi energi og formidle humor og glede.
Vi skaper Utvikling gjennom læring, bevisstgjøring, nyskaping og vekst med vekt på hvordan
Vi er Fleksible, Praktiske og opptatt av kundens behov og virkelighet

Disse verdiene underbygger vår visjon som er: Vi gjør en forskjell!

Konkret hva forventer vi av en assistent?

  • At du representerer våre verdier!
  • Er faglig godt forberedt både i forhold til teori og øvelser.
  • Fremfører to egne produserte metaforer i løpet av kurset i plenum.
  • Er bisitter og kvalitetssikrer under gruppeøvelser og veileder/coacher gruppen eller enkeltpersoner ved behov.
  • Er til inspirasjon for kursdeltakerne ved å aktivt gi feedback, stille gode spørsmål, dele erfaringer og historier i plenum og individuelt.
  • Viser evne til fleksibilitet og er villig til å ta ting på sparket.
  • Holder orden i kurslokalet og tar imot deltakerne når de kommer om morgenen.
  • Er medhjelper i løpet av kursdagen med hensyn til rydding, musikk, innkalling etc

Vår erfaring er at gjennom å være en aktiv assistent får du styrket din menneskelige kompetanse og kunnskap. Du vil også oppleve at du får en ennå dypere forståelse for NLP og Neuro Semantikk.

Ta kontakt med oss og meld din interesse for assistent rollen!

Erfaringer fra tidligere assistenter:

Det har vært en fantastisk å være assistent. Faglig sett har jeg lært stoffet enda bedre, og det har vært deilig å få en bekreftelse på at stoffet er 100 % integrert i kroppen. I starten opplevde jeg at det var litt avstand mellom oss og kursdeltakerne, men den avstanden ble bare mindre og mindre ettersom dagen gikk. Følte meg helt i ett med gruppa på slutten. Det jeg likte best var å få muligheten til å hjelpe alle på kurset og bidra med kunnskapen vi hadde fra vårt kurs og mine egne erfaringer.

Min sterkeste opplevelse har vært alle de gode tilbakemeldingene fra kursdeltakerne og Siri og Berit. Det har vært en fantastisk gave. Jeg gledet meg til hver dag jeg skulle bruke på CoachAkademiet for det har gitt meg så mye energi, energi jeg merker at jeg gir videre! En annen sterk opplevelse var avslutningsdagen. Den har jeg vansker med å sette ord på for den var så positiv sterk. Helt utrolig å se hvordan to lærere kan få en gruppe så sammensveiset og så takknemlig. Helt fantastisk å se en gruppe hvor man tar så godt vare på alle i rommet.

For meg har dette vært «påfyll i krukken». Det har gitt meg masse energi, gode følelser, selvtillitt, bekreftelser på at jeg kan stoffet, bekreftelser på at jeg er en person som er fin å ha som assistent på øvelsene, bekreftelse på at jeg har gitt andre trygghet, ro og gode tilbakemeldinger. Min viktigste lærdom er at dette er noe jeg kan og dette er noe jeg har lyst til å fortsette med videre. Jeg har også fått bekreftet at opplæring/ undervisning er noe jeg har lyst til å jobbe med fremover.

Jeg vil anbefale dette videre for det er gøy å se hvordan man kan hjelpe andre. Man blir godt ivaretatt og du får igjen mer enn du gir! Jeg har nå fått påfyll som jeg tar med videre. Jeg merker at jeg bruker alt jeg har lært daglig, og dette kommer jeg til å fortsette med. Det har vært eksepsjonelt bra! Stor takhøyde, mye kjærlighet. Åpent og trygt. Jeg vil gjerne være assistent igjen om anledningen byr seg! Tusen takk for at jeg fikk muligheten!!!

Anette Kvaal

Morsomt å kjenne igjen sine egne aha-opplevelser hos andre. Den sterkeste opplevelsen var når jeg hjalp til ved øvelsene og fikk bekreftelse på at det var så betydningsfullt at jeg var der, og at det var mange kunnskaper som satt siden jeg gikk på kurset! Fikk utrolig fine tilbakemeldinger som jeg vokste veldig på. Fint å få det hele repetert, a få se dere deilige mennesker igjen samt å kunne hjelpe OG skjønne at jeg ikke kan legge vekk dette når kursene er avsluttet… Min viktigste lærdom er at det er viktig å klargjøre sin rolle for seg selv for å være komfortabel og at disse tingene vi lærer må jobbes med og er ferskvare og at man ikke er ferdig når man avslutter kurset, uten det er da det begynner.

Jeg anbefaler dette til andre fordi man får møte mange spennende mennesker, får repetert alt og får mulighet til å hjelpe til – og får en spark bak til å fortsette.

Åsa Axelsson, Ullevål sykehus

Lærerikt. Nyttig å se effekten som ulike coaching- og personlighetsstiler har på coachee. Kunne ønsket å selv vært coachee noen ganger og skjønner samtidig at kurset er til for deltakerne. Effekten som mange av øvelsene har på coachee (selv om coach noen ganger ikke var helt på topp faglig sett 😉 var flott å observere. Den magiske stemningen sammen med de mange flotte menneskene var den beste opplevelsen. Å oppleve coachees øynebevegelser mens vedkommende tenker og svarer på spørsmål – fabelaktig! At ting ofte funker godt selv når vi coacher ikke helt «følger oppskriften». Godt strukturerte og vel beskrevne øvelser. Lærerikt. Hyggelig nettverk. Gode opplevelser. Topp kursledere.

Bjørn Smulders, Din Utvikling

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.