Vigdis Lamberg

Karriereveileder

Vigdis Lamberg er daglig leder i Karriereakademiet AS og rådgiver i SAM Headhunting. Hun har mange års erfaring som foredragsholder, rådgiver og bedriftsleder. De siste 18 årene har hun vært ansvarlig for Metier OECs karriere- og outplacementprogram. Sammen med sitt team har hun bistått nær 9000 personer over i nytt arbeid.

Før dette hadde hun ulike roller i næringslivet; blant annet markedssjef på Volvat Medisinske Senter, turistsjef i Oppdal, administrerende direktør i Institute for International Research og grûnder av egne virksomheter innenfor både hudpleie og eiendomsutvikling.

Hennes erfaring som salgssjef i reklamebransjen har bidratt til at hennes karriereendringsprogram har mye fokus på salgsteknikker. En CV og søknad er salgsbrev og må utformes deretter. Utradisjonelle metoder, ja. Men de virker!

Hun er en engasjert og motiverende foredragsholder som får svært gode tilbakemeldinger. Kunnskap om og nettverk i ulike bransjer er svært nyttig når man er karriererådgiver.

Vigdis har bl.a. økonomiutdanning fra BI, eksportkandidat fra Eksportskolen, er sertifisert for målstyringsmetodikken Goal Mapping og sertifisert som fasilitator av preferansetesten JTI.

Les intervju med Vigdis Lamberg i Personal og Ledelse.