Katharina R. Asting

Ledercoach og foredragsholder

 
 

Katharina R. Asting coacher toppledere. Hun har evne til å se helhet samtidig som hun graver dypt, utfordrer og støtter for å skape varige endringer hos sine kunder. Katharina har bred internasjonal ledererfaring fra teknologiselskaper, som konsulent og investor.

 

Denne damen er glad i mennesker og opptatt av det unike i hvert enkelt individ. Hun er åpen, nysgjerrig leken, har et varmt hjerte og kan samtidig utfordre og ansvarliggjøre. Engasjementet hennes er stort for å gjøre ledere bedre i stand til å takle en fremtid med mye endringer. Dette gjør hun blant annet ved å trene lederne på selvbevissthet, økt mental styrke og gir verktøy for å håndtere usikkerhet . Lederne hun jobber med har fått hjelp til å se nye perspektiver, prioritere tidsbruk på de viktigste oppgavene, endre tankemønstre, bli mer bevisst på egen kommunikasjon og ta kontroll over sine mentale tilstander.

Som operativ leder har hun selv erfart press, konfliktsituasjoner, dilemmaer, vanskelige prioriteringer og motkrefter mot endringer fra medarbeidere. Hun har kjent på følelsen av å være alene på toppen uten noen å snakke med. Som styremedlem i en rekke selskaper har hun også sett lederrollen i et annet perspektiv. Disse erfaringene har hun med som en ressurs når hun jobber som ledercoach. Hennes allsidige bakgrunn gjør at hun gjerne jobber med ledere fra ulike bransjer, samtidig som hun har en særlig styrke i å forstå teknologibedrifter og finansinstitusjoner.

Spesialiteter / spisskompetanse:

Ledercoaching
Forretningsutvikling
Innovasjonsprosesser
Foredrag og workshops

Formell bakgrunn

Sivilingeniør; elektronikk/industriell økonom
Master Business and Administration, MBA
Ulike lederprogrammer
Utdannet coach, alle 3 trinn gjennom CoachTeam – House of Leadership