Cecilie Andvig

Foredragsholder og konferansier

Cecilie Andvig er sprudlende, et skikkelig fyrverkeri på scenen. Hun er spontan, personlig og direkte, humoristisk, full av glimt i øyet og hun gir alt av seg selv.

 

Hemmeligheten bak Cecilies suksess er rett og slett grundig forarbeid. Cecilie er en levende interessert, og ikke minst engasjert person. Gjennom forberedende møter og informasjonsinnhenting setter hun seg grundig inn i hver enkelt bedrifts situasjon. Hun lærer seg sjargong og interne uttrykk som hun aktivt bruker i sine foredrag.

Cecilie var tidlig i sin yrkeskarriere ansatt i SAS hvor hun jobbet med salgs- og servicetrening.

Tidlig på 80-tallet ble Cecilie utdannet til instruktør av Claus Møller, grunnlegger av Time Manager International. Hun jobbet deretter flere år i Scandinavian Service School med service og motivasjonskurs for både SAS ansatte og bedrifter ellers i Norge.

I organisasjonen Up with People hadde Cecilie i en 3-års periode flere viktige ansvarsområder. Hun var bla. PR/Promotion leder i USA og deretter Regionsjef for turneer i Norden.

Cecilie har et usedvanlig godt språkøre, noe som gjør at hun behersker mange ulike dialekter fullkomment. Hun holder foredrag på både norsk, svensk og engelsk.

Kontakt mellom mennesker og kommunikasjon har gått som en rød tråd gjennom hele hennes yrkeskarriere.

Cecilie leverer følgende hos CoachTeam:

  • Foredrag

Fantastisk inspirasjonskilde, uttrykker budskapet godt.

Hun er den beste og morsomste som jeg noen gang har sett. Skikkelig kul.

Tror neppe jeg har opplevd en bedre foredragsholder noen gang. Viktig at dere sender ut advarsel i forkant så vi kan ta med oss lommetørkle og ha på oss vannfast mascara.

Kjempemorsom dame, som ga oss masse liv og glede. Fikk riktig brukt kjevemuskulaturen.

Utrolig engasjerende person med mange gode hverdagslige innspill. En herlig økt, ikke et kjedelig minutt.