• Ungdomskurs
    16-19 år  • Vi ønsker å invitere deg med til to dager med påfyll, refleksjon og nye vennskap. Du er god nok og helt unik, og disse dagene vil gjøre deg tryggere på deg selv og gi mindre usikkerhet rundt framtiden.

En undersøkelse utført av Sintef i fjor påpeker at dårlig selvfølelse er en viktig årsak til at ungdom og unge voksne faller utenfor skole og arbeidsliv. I UngData-undersøkelsen rapporterer urovekkende mange ungdommer om at de sliter med psykiske helseproblemer, ensomhet, søvnproblemer, mobbing, selvskading og selvmordstanker.

Sammenlignet med tidligere generasjoner opplever dagens unge et mye større press på alle områder. Dette har flere årsaker. Den viktigste er sannsynligvis dele- og like-kulturen der alt er synlig for alle og det er om å gjøre å vise fram en pent ansikt, en godt trent kropp, mange venner og kule aktiviteter. Samtidig vokser dagens barn og unge opp med flere muligheter enn noen gang før og en verden i enorm endring, og det er lett å bli utrygg på hva som kommer og om man selv er god nok, både i forhold til egne, andres og samfunnets forventninger.

martin-fjellheimerlend-grodal Martin Fjellheim, som er Norges yngste sertifiserte ACMC Meta-Coach, og Erlend Grødal, som snart fullfører sin Executive coach-sertifisering, er to reflekterte unge menn som møttes på et kurs og fikk stor gjensidig respekt for hverandre. De har helt forskjellige historier, og begge har nylig opplevd utfordringene med å være ung, dårlig selvfølelse, spørsmålet om man er bra nok og følelsen av å være annerledes. Nå ønsker de å bistå andre unge til å utvikle bedre selvfølelse gjennom å lære bort verktøyene som har hjulpet dem.

Vårt populære kurs for ungdom fra 16-19 år om identitet, selvfølelse og lederskap holdes med jevne mellomrom i Oslo – kontakt oss på info@coachteam.no for å sette deg på info til neste kurs

Mer informasjon og påmelding finner du ved å trykke på denne linken!

Hvis du kjenner en ungdom i denne alderen, hva er en bedre gave enn to dager som kan hjelpe ham eller henne til å stole mer på seg selv og bli tryggere og mer optimistisk med hensyn til framtiden?

UngdomskursBilde er fra kurs november 2016. Heading bilde fra kurs januar 2017

Klar for en positiv endring?

KONTAKT OSS!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.