KREATIV LEDELSE OG COACHING 

NIVÅ B

 Business Master Practitioner

VED COACHTEAM OG UNIVERSITETET I AGDER

Er du klar for å ta ditt neste steg på veien mot bedre kommunikasjon, en coachende tilværelse og selvledelse? På Nivå B studerer du utvalgte personer som har en fremdragende egenskap eller ferdighet, som du selv eller din bedrift ønsker å ha. Du vil lære å avdekke tanker og adferdsmønstre, verdier og overbevisninger for å finne ”forskjellene som utgjør forskjellen”. Videre vil du lære verdicoaching og viktigheten av å utvikle eget verdiståsted. Du lærer å avdekke hvilke verdier som ligger til grunn ved beslutninger. Du får også forståelse for viktigheten av å arbeide med organisasjonens verdier og forståelse for hvordan verdier griper inn i alle organisasjoners funksjoner. I tillegg vil du også lære en rekke nye teknikker og modeller som utvider verktøykassen din, og som du umiddelbart kan ta i bruk enten for egen utvikling, som leder, coach og konsulent eller andre roller som er viktig for deg.

Vil du lære å:  

 • bli fasilitator, konsulent eller coach internt i bedriften eller i selvstendig virksomhet?
 • utvikle en coachende lederstil? 
 • jobbe prosessuelt med menneskers utvikling? 
 • bruke coachingverktøy i det praktiske liv? 
 • se coaching i et businessperspektivkape engasjement via storytelling
 • motivere deg selv og andre? • å ta i bruk enda flere coachingverktøy og modeller? 
 • forstå struktur kontra innhold?
 • øke din komeptanse i kommunikasjon, salg og forhandling? 
 • benytte modeller for å sette mål, evaluere underveis og nå dem? 
 • synliggjøre forskjeller mellom teammedlemmer og se hvordan de kan brukes på en positiv måte?
 • identifisere dine egne verdier og forstå deres relevans • få styrke og trygghet i coachingrollen? 
 • få bredere forståelse for samspillet mellom mennesker? 
 • å få mot til å tørre og kompetanse til å gjøre?
 • skape større fleksibilitet i ditt møte med andre?
 • skape større spille- og forhandlingsrom i viktige møter?
 • lage gode strategier for dine egne handlinger

Dette får du:

 • 15 studiepoeng ved UiA
 • Internasjonalt godkjent NLP Business Master Practitioner sertifisering 
 • Omfattende kursmateriell
 • Fagbøker innen NLP og kommunikasjon
 • Nye bekjentskaper, samt faglig og personlig utvikling

Vi gleder oss til å fortsette denne reisen med deg!

Vi hos CoachTeam - House of Leadership gleder oss til å veilede deg på veien mot å ta eierskap til verktøyene, og bli en bedre kommunikator. Over mange år har vi sett at disse verktøyene og teknikkene er effektive og kraftfulle. På Nivå B har du tatt med deg all kunnskap og erfaring fra Nivå A. Du øver videre, finpusser og supplerer. Når vi praktiserer og kanskje snubler i ny og ne, lærer vi masse. Når vi mestrer er det en flott motivasjon til å fortsette. Den beste måten å ta eierskap til stoffet på er å bruke det og ha tro på at du er en god kommunikator.  

- Erica Grunnevoll, partner CoachTeam - House of Leadership

Universtitetet i Agder - Even Lynne

Even Lynne er UiAs hovedlærer på «Kreativ Ledelse og Coaching» som CoachTeam arrangerer i samarbeid med Fakultet for Kunstfag, Universitetet i Agder. Even uttaler: «Kreativitet danner grunnlaget for nye og bedre løsninger, og coachende tilnærming fremmer læringsmiljø og arbeidsprestasjonene. I fremtiden vil kreativitet og coaching i økende grad bli tatt for gitt for å mestre kunnskapssamfunnets utfordringer.»

Dette sier tidligere studenter:

På leder- og coachutdanningen til CoachTeam har jeg lært enormt mye om hvordan mennesker fungerer. Vi kommuniserer hele tiden, og alt starter med hvordan jeg kommuniserer med meg selv.

- Nan Rogstad, Daglig leder SMARTservice

Jeg var ikke i tvil. Det måtte bli CoachTeam. Mange flere selgere og markedsførere bør ta NLP og coachutdannelse. Du lærer mye som du helt konkret kan bruke til å lykkes i jobben.

- Petter Erik Nyvoll, salgstrener

Helt innertier at CoachTeam sin leder- og coachutdanning er knyttet opp mot næringslivet og gir verktøy som er nyttige både privat og på jobb. 

- Christine Calvert, Tekstdoktor

Vanlige spørsmål og svar


Hvordan vet jeg om dette passer for meg?

Hva går kursavgiften til?

Det passer ikke helt akkurat nå?

En fin avsjekk er å se om du kan svare ja til ett eller flere av disse spørsmålene:

1: Du ønsker kunnskap om og ferdigheter i kommunikasjon og selvledelse  

2: Du ønsker å jobbe med utvikling og vekst av mennesker  

3: Du vil styrke dine lederferdigheter  

4: Du ønsker å studere coaching og ledelse hos en seriøs aktør som følger bransjestandarden og samarbeider med UiA for å sikre absolutt best mulig kvalitet på din utdannelse  

Vi følger Norsk Bransjestandard for Coaching, vi er medlemsskole i Den Norske CoachForening og vi samarbeider med Universitetet i Agder. Dette er kvalitetsstempel som vi er svært stolte av.

Kursavgift er 55.000,- I tillegg tilkommer obligatorisk litteratur kr. 1.200,-, semesteravgift ved UiA og reisekostnad på maks 12.000,- for opphold i Lier. 

Flere av våre tidligere studenter har fått studieavgiften dekket gjennom arbeidsgiveren sin, og det er også muligheter for støtte fra Lånekassen. Det er flere andre studenter som har lån i forbindelse med studiet. Informasjon fra Lånekassen om dette finner du her og her

Dette vil for mange være en stor investering. Studieavgiften går til lærere og undervisere fra både CoachTeam og Universitetet i Agder med lang erfaring og høy kompetanse, som er tilstede og tilgjengelige for deg gjennom hele perioden. I tillegg får du tilgang til en online e-læringsportal med foredrag som du kan se gjennom i eget tempo. Kursmateriell som bøker, og læringshefter er også inkludert i prisen. 

Ikke noe problem, vi har oppstart på kurset både vår- og høstsemester. 

Det er viktig å være i riktig modus når du velger å starte på en utdanning i kreativ ledelse og coaching. Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt!  

Vi forstår at dette er en stor avgjørelse, og vil gjerne bistå deg med å svare på det du måtte ha av spørsmål.

Du når oss på 400 04 500 eller info@coachteam.no.

Så fort du melder deg på får du tilgang til nettundervisning, og kan starte på din reise mot vekst og utvikling. NLP-verktøyene som du lærer gjennom kurset kan gi deg veiledning og fart til å nå dine mål, løse utfordringer og bli en bedre leder, kollega, venn og menneske. 

Om CoachTeam - House of Leadership

CoachTeam as – House of Leadership er et sterkt ressursteam av coacher og konsulenter som jobber mot et felles mål: ”å dyktiggjøre mennesker i å lede seg selv og andre på en best mulig måte”  

CoachTeam as – House of Leadership er en av landets ledende skoler innen trening og utvikling av ledere og fagutdannelse av coacher. På dette kurset vil du møte trenere med stor tyngde, internasjonalt anerkjente sertifiseringer, samt lang og bred erfaring. CoachTeam har alltid en sterk næringslivsprofil i alle kurs, programmer og coachingutdannelser.  

Dine kursinstruktører: Lene Fjellheim - Jeanette Sleveland - Erica Grunnevoll - Even Lynne (UiA)