Coachutdanning for ledere som ønsker å utvikle sin lederkompetanse

Av CoachTeam | Anbefalinger | 16.06.2015

Tidligere First House-partner Henriette Grønn tok seg et halvt sabbatsår, og en lederutdanning. – Det har vært den beste investeringen jeg har gjort for meg selv, sier Henriette Grønn

Kommunikasjonsbransjen, og særlig kommunikasjonsbyråene, har ikke sterke tradisjoner for å være opptatt av ledelse. Det har vært fokus på sterke seniorrådgivere og salg, og ikke så mye på verdien av god ledelse. Det mener jeg er en utdatert måte å drive kommunikasjonsbyrå på.

Jeg har stor tro på den coachende lederstilen og ønsket påfyll som leder. Valget falt naturlig på Oslos beste coachutdanning hos CoachTeam – House of Leadership.
De holder et høyt faglig nivå og utfordrer meg til å yte mitt beste. Jeg har lært masse og opplever at jeg er blitt en bedre leder. Ikke minst gjennom økt selvinnsikt, bedre selvledelse og tilegnede metoder for coaching.

Jeg anbefaler coachutdannelsen varmt til alle ledere som ønsker å utvikle sin lederkompetanse. Ikke bare igjennom teori, men også i praksis.

CoachTeam utfordret oss fortløpende til å gå utenfor komfortsonen gjennom øvelser og trening foran andre – i trygge, profesjonelle rammer med gode coacher. Å lese seg til læring er en ting. Å måtte trene på det i praksis er noe helt annet og gir masse merverdi. Jeg ville ikke vært denne reisen foruten. Og nå ser jeg frem til å bruke den coachende lederstilen aktivt.

LES om ledertutanning her

En særlig takk til Erica Grunnevoll, Lene Fjellheim, Marga Dijkman og Jeanette Sleveland hos CoachTeam as – House of Leadership.

Les Henriettes blogg «Hva er egentlig god ledelse?»

Henriette Grønn; Tidligere partner i First House, og  fagansvarlig for politikk og samfunnskontakt i Geelmuyden Kiese. Nå daglig leder i BIP.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.