• Perledykk

 • - foredrag i særklasse

Ragnhild Nilsen har i løpet av de siste årene, utviklet en egen stil som formidler. Ragnhild ser på seg selv som en perledykker, en som dykker sammen med sitt publikum etter det som er av varig verdi, det som inspirerer og det som får oss til å ta i bruk våre ressurser i situasjoner hvor vi virkelig trenger det.

Hennes foredrag berører og hun er en person som virkelig har den nødvendige kompetansen, erfaringen og kraften som trengs for å skape underholdning med varig verdi.

Perledykk 1: Forandring fryder!? Mennesker og organisasjoner i omstilling.

 • Dette er et forrykende matnyttig, praktisk og humoristisk foredrag som bare Ragnhild kan gjøre.

Først tar hun deg med på en reise- en situasjonsanalyse i endringens landskap med humoristisk skråblikk hvor hun går igjennom alle faser som er vanlig i en omstillingsprosess.Deretter gir hun deg de 7 viktigste verktøy du trenger for å håndtere omstilling og endringer.
Foredraget er basert på Ragnhilds bok Forandring Fryder, hennes forskning innen feltet og hennes store erfaring som coach knyttet til en rekke omstillingsprosesser de siste 25 år.

Perledykk 2: Du er forandringen!

 • Hvordan gjøre nederlag til seier, problemer til innsiktsfulle tjenere og smerte til nye muligheter?

I dette foredraget introduserer Ragnhild en universell lov hun kaller Loven om Transformasjon. Gjennom 5 trinn viser hun hvordan du kan samtale mer våkent med deg selv og dine omgivelser, gå fra tårer til latter og bli den forandringen du ønsker å se.

Tid: 1-3 timer

Perledykk 3: Nøkler til arbeidsglede og livsglede! Påfyll til livets krukke

 • Glede handler om mer enn å tenke positivt. Glede handler om å våge livets utfordringer.

Foredraget er morsomt og involverende og gir deg konkrete råd og teknikker for hvordan du som leder eller medarbeider kan opprettholde arbeidsgleden og livsgleden i hverdagen.

Tid: 1-2 timer

Perledykk 4: Fra vakre ord til konkret handling. Hva skal være ditt fotavtrykk?

Foredraget utfordrer deg på en spennende og matnyttig måte til å ta stilling til spørsmål som:

 • Hva brenner du for?
 • Hvorfor trenger verden dine etiske valg?
 • Hvordan kan du og ditt arbeidssted skape positive, bærekraftige ringvirkninger?
 • Kan ren samvittighet være lønnsom?

Tid: 1-3 timer

Perledykk 5: Klart du kan!

Foredraget handler om å ta styring i eget liv og gjøre mer mulig. Gjennom en humørfylt og medrivende reise, får du innsikt i vågemot og gründervirksomhet, om å gjøre drømmer til ambisjoner og å kaste loss når andre tviler.

Tid: 1 time

Perledykk 6: Talekunstens 12 hemmeligheter
– for deg som vil lykkes med dine presentasjoner

Foredraget er utfordrende og praktisk og handler om hvordan du bygger opp ditt budskap så det blir husket og forstått, hvordan du får kontakt med ditt publikum og bruker ditt kroppsspråk og hvordan visuelle hjelpemidler kan fremme eller hemme din formidling.

Tid: 1-3 timer

Perledykk 7: Mindfulness

 • Vær til stede når det gjelder.
 • Lær deg å sortere tankene.
 • Styrk din evne til å se ting i perspektiv.
 • Forsterk ditt nærvær i relasjon til deg selv og andre
 • Øk din livskvalitet og ditt mentale overskudd.

Foredraget er praktisk, humoristisk og levende med mange nyttige øvelser som deltakerne kan bruke etterpå i sitt liv, på jobb og privat.

Tid: 1-3 timer

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.