Hemmeligheter om Ledelse som gratis e-bok

CoachTeam  as – House of Leadership har gleden av å tilby deg en flott gave – boken ”Hemmeligheter om ledelse” som er skrevet av partner Ragnhild Nilsen og solgt i 8000 eksemplarer! Den er nå publisert som e-bok, og du kan laste den ned gratis.

Boken har en verdi på 150 kr.

LAST NED BOKEN VED Å KLIKKE HER

Hemmeligheter om ledelse er en av de beste bøker jeg har lest om ledelse. Enkel, morsom og poengtert.» (Gudmund Hernes)

«Hemmeligheter om ledelse er så enkel og konkret at jeg tenker: Forfatter Ragnhild Nilsen må være en av de klokeste leder-coacher vi har i landet vårt.» (Ellen Arnstad)

«Jeg har lest en hemmelighet for hver dag denne måneden, og det har gitt meg en fordypet innsikt i min jobb som leder.» (Erik Solheim)

Ragnhild Nilsen er partner i CoachTeam, en av Norges dyktigste foredragsholdere og en svært anerkjent trener blant annet innenfor presentasjonsteknikk. Ragnhild er faktisk også den forfatteren i Norge som har skrevet flest bøker innenfor sjangrene ledelse og selvutvikling. Bøkene henes er oversatt til 14 språk.

Ragnhild Nilsen, CoachTeam as - House of Leadership

 

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.