Det å starte hos CoachTeam i januar 2014 er nok et av de beste valgene jeg har gjort. Det å komme til en plass å føle seg så hjemme, sett, akseptert og utfordret var akkurat det jeg trengte. Det jeg har lært på veien er mye. Jeg har blitt utfordret og gått ut av komfortsonen så mange ganger og vet at det er der det skjer endringer. Jeg har møtt en rekke fantastiske mennesker og hatt dyktige lærere med lang fartstid og mye kunnskap.

Når jeg ser tilbake ser jeg hvordan jeg har utviklet meg i væremåte, hvordan jeg nå bruker sansene mine mer bevist, hvordan jeg bruker språket og kroppsspråk mer bevist, at jeg lytter bedre og vet hva jeg skal lytte etter. Jeg har lært metoder, øvelser og har masse verktøy med meg videre som Coach. Jeg har lært meg selv bedre å kjenne, har bedre forståelse for de nær meg, og kan lettere sette meg inn i en situasjon og være bevist på min rolle som coach – og sist men ikke minst så handler det ikke om meg når jeg coacher. Jeg har lært å dissosiere meg å sette meg i tilstand og jeg er der kun for klienten. Det å skape en trygg og tillitsfull arena er viktig.

Det å coache andre er utrolig givende og jeg opplever, ser og føler effekten det gir. Jeg ser at farge i ansikt, kroppsholdning, væremåte og måte å tenke på forandres og at klienten får øynene opp for muligheter, løsninger og ser framover.
CoachTeam – House of Leadership har gitt meg denne gavepakken og jeg har tatt i bruk alt jeg har lært og vet at det er dette jeg brenner for – Det å hjelpe andre mennesker.

Jeg velger å ha fokus på å hovedsaklig være coach for barn og ungdom/unge voksne da jeg etter en del erfaring opplever at det er et stort behov for dette. Og som forelder opplever jeg også at det fungerer veldig bra å bruke enkle verktøy og metodikk fra coaching mot barn og ungdom.
Det er tøft og vokse opp i dag og jeg håper flere foreldre ser at det er stort behov for at deres barn trenger noen utenfra som kan hjelpe til, løfte, bevistgjøre, ufarliggjøre og jobbe med å få bedre selvtillitt og selvfølelse og ikke minst få troen på seg selv.
Som jeg sier så er det bedre å jobbe med forebygging enn å reparere. Og barn og ungdom er veldig motakelig og åpen for hjelp og ny lærdom.

Så til foreldre har jeg en anbefaling – Om du tror det eller ikke, vet det eller ikke, tror barnet ditt trenger det eller ikke, så send barnet ditt til en coach eller på et kurs i det å være god nok. La dem få andre input en via mobil, pad, mac og tv. Et barn lærer veldig fort og tar lett til seg ny kunnskap. Og det er for mange barn og ungdom lettere å snakke med en annen en foreldre, familie og lærere.

Ønsker du lærdom, mer kunnskap, nye erfaringer, motivasjon, nye bekjentskap eller utfordringer anbefaler jeg på det sterkeste at du sjekker ut www.coachteam.no for mer info.

Takk for all kunnskap og lærdom dere har delt med meg. Takk til mine medstudenter som har åpnet seg og klart å åpne meg. En reise jeg ikke kunne vært foruten.

Go høstklem fra
Greta Schjølberg-Gamnes
Executive Coach

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.