• Coach- og lederutdanning med studiepoeng

“Alle ledere bør ha coaching i verktøykassen. Utdannelsen hos Coach Team har åpnet helt nye dimensjoner for meg som leder, IT-rådgiver og coach.” Les full anbefaling »

- Kristin Larvin, Senior Manager i Sopra Steria

“På leder- og coachutdanningen til CoachTeam har jeg lært enormt mye om hvordan mennesker fungerer. Vi kommuniserer hele tiden, og alt starter med hvordan jeg kommuniserer med meg selv.” Les full anbefaling »

- Nan Rogstad, Ass. daglig leder SMARTservice Norge

“Jeg valgte CoachTeam fordi jeg oppfatter at trenerne der er faglig sterke, og de kombinerer lederutdanning med coachutdanning. Hele utdanningen har vært utviklende og verdifull.” Les full anbefaling »

- Hilde Drevland, Driftsdirektør i Apotek 1 Gruppen

“Helt innertier at CoachTeam sin leder- og coachutdanning er knyttet opp mot næringslivet og gir verktøy som er nyttige både privat og på jobb. Kompetansen bruker jeg daglig.” Les full anbefaling »

- Christine Calvert,Tekstdoktor og lærer på Westerdals Oslo ACT
  • coachutdanning for næringslivet

“Jeg anbefaler ledere å ta utdanningen hos CoachTeam as- House of Leadership fordi de har svært god kompetansemix innen ledelse, business og coaching blant lærerne,” Les full anbefaling »

- Aiman Shaqura, bedriftseier

“Jeg stortrives med å  være leder, og jeg tør å si at det vært en stor utvikling både for meg selv, og for organisasjonen på jobb at jeg tok leder- og coachutdannelsen hos CoachTeam” Les full anbefaling »

- Marianne Nybakk, HR, Personal- og organisasjonsjef i Odal Sparebank

“Mange flere selgere og markedsførere bør ta NLP og coachutdannelse. Du lærer mye som du helt konkret kan bruke til å lykkes i jobben.” Les full anbefaling »

- Petter Erik Nyvoll, salgstrener

“For meg var det utrolig viktig å kunne stå på scenen og formidle et budskap.Teknikkene og verktøyet til å mestre dette fikk jeg hos CoachTeam as - House of Leadership.” Les full anbefaling »

- Anette Forsén Bache, Foreldrecoachen
Loader

Klar for en positiv endring?

KONTAKT OSS!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.