• Coach- og lederutdanning som anbefales av næringslivet

“Jeg valgte CoachTeam fordi jeg oppfatter at trenerne der er faglig sterke, og de kombinerer lederutdanning med  coachutdanning. Hele utdanningen har vært utviklende og verdifull.” Les full anbefaling »

- Hilde Drevland, HR-sjef i Apotek 1 Gruppen

“På leder- og coachutdanningen til CoachTeam har jeg lært enormt mye om hvordan mennesker fungerer. Vi kommuniserer hele tiden, og alt starter med hvordan jeg kommuniserer med meg selv.” Les full anbefaling »

- Nan Rogstad, Ass. daglig leder SMARTservice Norge

“Helt innertier at CoachTeam sin leder- og coachutdanning er knyttet opp mot næringslivet og gir verktøy som er nyttige både privat og på jobb. Kompetansen bruker jeg daglig.” Les full anbefaling »

- Christine Calvert,Tekstdoktor og lærer på Westerdals Oslo ACT

“Mange flere selgere og markedsførere bør ta NLP og coachutdannelse. Du lærer mye som du helt konkret kan bruke til å lykkes i jobben.” Les full anbefaling »

- Petter Erik Nyvoll, salgstrener

“Jeg stortrives med å  være leder, og jeg tør å si at det vært en stor utvikling både for meg selv, og for organisasjonen på jobb at jeg tok leder- og coachutdannelsen hos CoachTeam” Les full anbefaling »

- Marianne Nybakk, HR, Personal- og organisasjonsjef i Odal Sparebank

“For meg var det utrolig viktig å kunne stå på scenen og formidle et budskap.Teknikkene og verktøyet til å mestre dette fikk jeg hos CoachTeam as - House of Leadership.” Les full anbefaling »

- Anette Forsén Bache, Foreldrecoachen

“Jeg er mye mer bevisst og målrettet. Jeg evner å se ting fra flere perspektiv. Det var viktig at utdanningen også skulle komme kundene mine til gode. CoachTeam innfrir maksimalt.” Les full anbefaling »

- Dordi Blekken, Account executive

“Jeg oppdaget at det er veldig mye faglig å hente hos CoachTeam as  – House of Leadership som vil komme meg til gode som barnepsykiater.” Les full anbefaling »

- Bodil Døssland, lege med spesialitet i barne og ungdomspsykiatri

“Eg har ikkje angra eit sekund på at eg kasta skepsisen til side og valde å knytte coaching til psykologiutdanninga.” Les full anbefaling »

- Ann Lovis Haanes, daglig leder Mentik
  • coachutdanning for næringslivet

“Jeg anbefaler ledere å ta utdanningen hos CoachTeam as- House of Leadership fordi de har svært god kompetansemix innen ledelse, business og coaching blant lærerne,” Les full anbefaling »

- Aiman Shaqura, bedriftseier
Loader

Klar for en positiv endring?

KONTAKT OSS!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.