Velkommen til møteplassen for alle som benytter, eller ønsker å benytte en coachende tilnærming!

Digitalisering vil endre våre arbeidsplasser, og  kunnskap om relasjonell kompetanse blir stadig viktigere. Evnen til å tenke innovativt, ta til oss ny læring, være kreative, tåle raske skifter, tenke kritisk og ta beslutninger uten å kjenne til alle komponenter er egenskaper World Economic forum i sin Future of Jobs Report 2018 poengterer blir avgjørende fremover. Vi trenger å forberede oss selv på å våge å riskere samt å eksperimentere mer.  Til det trenger vi høy grad av sosial intelligens og stor evne til selvledelse.

Setter du av tid til egen utvikling eller er det på tide å la deg inspirere og lære metoder og teknikker som gjør at du mestrer å  coache deg selv og andre?
Delta på Norges største møteplass for de som ønsker en mer coachende tilnærming.
Bli inspirert og lær mer om hvordan du bruker en coachende tilnærming for å lede deg selv, lede andre og jobbe styrkebasert med mindset, følelser ferdigheter og atferd.

Se hele programmet og meld deg på her!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.