• Anbefalinger

“Coachene derfra står alltid sammen. Jeg opplever at alle CoachTeam coacher heier på alle. Ledelsen er engasjert i alle som tar utdannelsen og følger dem opp, og det er som om du har CoachTeam i ryggen, når du går ut derfra. Jeg bruker fortsatt ledelsen i CoachTeam hele tiden. De følger opp og støtter.” Les full anbefaling »

- Anette Forsén Bache

“Jeg har allerede anbefalt et kurs hos CoachTeam til en venn. Jeg tror alle har behov for å forstå at det finnes flere kart og løsninger enn ens egne. Å se mennesker og situasjoner fra forskjellig ståsted er viktig å ha med seg videre i livet. Jeg tror dette er svært gunstig verktøy dersom man har kommet til et sted der man står litt fast i livet. ” Les full anbefaling »

- Dordi Blekken, Account executive

“Jeg fant at kursene ved CoachTeam gav mye struktur og mening i mye av den kunnskap og erfaring jeg har fra før. I tillegg består kursene av mange gode, bevisstgjørende praktiske øvelser for å bedre kommunikasjonsevne og bedre evne til å lytte og gi tilbakemelding til andre mennesker, samt ha forståelse for andre menneskers væremåte.” Les full anbefaling »

- Bodil Døssland, barnepsykiater

“Eg har lært uendeleg mykje om meg sjølv. Det eg har lært har vore med på å utvikle meg som coach, som menneske, som gründer, som selgar. Eg jobbar som coach på heiltid, og det gjer at modellane, metodane og teknikkane er i kontinuerleg bruk. Det å oppleve at coaching verkeleg har effekt er like givande og inspirerande kvar gong. ” Les full anbefaling »

- Ann Lovis Haanes
  • coachutdanning for næringslivet

“Jeg anbefaler ledere å ta utdanningen hos CoachTeam as- House of Leadership fordi de har god kompetansemix innen business og coaching blant lærerne, variert erfaring og et helhetlig tilbud med god blanding av coaching og ledelse.” Les full anbefaling »

- Aiman Shaqura, bedriftseier

“Jeg anbefaler utdannelsen varmt til alle ledere som ønsker å utvikle sin lederkompetanse. Ikke bare igjennom teori, men også i praksis.      ” Les full anbefaling »

- Henriette Grønn Fagansvarlig for politikk og samfunnskontakt i Geelmuyden Kiese

“Som person har jeg blitt mer bevisst på meg selv, min identitet og hvordan jeg når mine mål.” Les full anbefaling »

- Anne Breda, karriereveileder
  • kunsten å coache

“Vertøy som får meg igjennom hverdagen    ” Les full anbefaling »

- Marte Zierfuss, skribent i Kamille kids
  • en råbra coachutdanning

“Da jeg kom inn døren hos CoachTeam, kjente jeg at jeg virkelig kunne puste. Det var en befriende og positiv atmosfære.” Les full anbefaling »

- Walter Heidkampf, Prosjektleder i Helseutvalget

“Hvis alle hadde fulgt den delekulturen som finnes innenfor CoachTeams vegger, hadde det vært svært lite å bråke om.” Les full anbefaling »

- Karin Range, Prosjektleder og bokklubbsjef i Cappelen Damm
Loader

Klar for en positiv endring?

KONTAKT OSS!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi sender av og til oppdateringer, gode tilbud og nyttig informasjon. Vi sender ikke spam, og vi deler ikke e-post adressen din med andre.