Vibeke Arntzen Fredriksen

DNCF sertifisert Coach, registrert Helsecoach DNCF

Vibeke Arntzen Fredriksen er en tydelig, trygg og humørfylt coach og fasilitator. Hun er opptatt av deg som menneske både på jobb og privat.

 

Hun bidrar med gode verktøy slik at du setter deg i førersetet, i ditt liv. Vibeke ønsker å være en positiv pådriver som bidrar til at du oppnår de mål og endringer du ønsker deg.

Vibekes mål er at du skal bli bedre på å lede deg selv, bli mer bevisst, oppleve utvikling og mestring. Gjennom prosessen vil du få mer energi og bli tydeligere på hva som er viktig for deg, i ditt liv.

Vibeke har 20 års næringslivsbakgrunn fra økonomi, regnskap og administrasjon. Hun har vært medarbeider, mellomleder og leder i forskjellige bransjer og miljø.

Hennes coachutdanning er tatt hos CoachTeam as – House of Leadership. Den følger Norsk Bransjestandard for Coaching. Hun er sertifisert gjennom Den Norske CoachForening (DNCF)

Vibeke er opptatt av:

  • Valg
  • Grensesetting – tydeligere
  • Selvfølelse – tryggere i deg selv
  • Livsendringer og mål
  • Gründere
  • Go-for-a-talk

Vibeke leverer følgende hos CoachTeam:

  • Karrierecoaching
  • Medarbeidercoaching
  • Personlig coaching

Noen coachingkunder om Vibeke:

Hun gjorde det igjen! Når livet kjennes kjipt og det koker i huet, så klarer hun med sine magiske spørsmål, avklaringer, «boksehansker», genuine omtanke, tilstedeværelse, klokskap, ydmykhet og raushet – og åpne dører til skattekister jeg ikke visste fantes – i meg selv. Vel vitende om at det er jeg selv som må gjøre jobben, hjelper hun meg også å finne de riktige verktøyene. Trenger du en knalldyktig coach og/eller sparringspartner så anbefaler jeg denne dama på det varmeste, Vibeke Arntzen Fredriksen.

Tusen for følge! Det har vært så bra å komme til deg og jeg har lært meg masse. Verktøyene du har gitt meg har jeg tatt til meg og bruker dem over alt. Du har lært meg grunnleggende ting ved stresshåndtering/forebygging, stille kritisk spm til tankene mine og også hvordan jeg kan angripe situasjoner på en positiv måte for meg selv. Til og med folk rundt meg har kommentert hvor heldig jeg er som kan ha en så avslappet holdning til ting, som for eksempel da jeg mistet jobben, og da har jeg jo nevnt at jeg har lært det ved å gå til deg.

Vibeke møter godt forberedt og har gitt meg gode verktøy i hverdagen. Hun er kjempeflink til å se tingene fra mange forskjellige sider og vise det visuelt på tavlen slik at det blir tydelig hvordan situasjonen er. Vibeke er flink til å få frem hvilke ressurser jeg har og hvilke jeg trenger. Hun har minnet meg på at jeg trenger mål og en plan for hvordan jeg skal komme dit. Jeg kan absolutt anbefale henne til andre. Jeg tror ikke dette hadde gått uten denne supre støtten.

Coachingen har gjort meg tryggere på meg selv igjen. Gode samtaler med Vibeke har gitt meg mer innsikt i hvordan jeg fungerer, og jeg har fått nyttige verktøy for videre arbeid med meg selv og den jobben jeg gjør.

Hva var bra med coachingen? Alt har vært bra! Fra første telefonsamtale, hvor jeg møtte forståelse og varme og gjennom alle timene. Mange nyttige verktøy, alvor, latter, støtte, raushet og positivitet. Jeg opplever deg som ekte,… og at du faktisk bryr deg. Jeg synes det har vært veldig fint at du ikke hadde et ferdig opplegg, men at du har tilpasset underveis. Jobben har jeg gjort selv, MEN å ha Vibeke heiende på sidelinjen, klar med alle verktøy jeg trengte underveis, har vært helt fantastisk. Jeg er i mål. Tusen takk!