Martin Fjellheim

Foredragsholder og Kursleder

 

Martin Fjellheim er Norges yngste sertifiserte ACMC Meta-Coacher og jobber tett med ungdommer i coaching og kurs 

 

Han er svært dyktig til å stille kritiske og avdekkende spørsmål. Martin liker filosofi og var med i Norgesmesterskapet i filosofi på videregående.

Martins analytiske teft og evne til å avdekke behov og lage strategier rundt løsninger, får unge mennesker til å tenke på en ny måte og se sitt liv i en større ramme.

Tross sitt glitrende intellekt og kapasitet, har Martin opplevd det som mange unge sliter med; nemlig en lav selvfølelse og troen på at han ikke var god nok.

Det førte ham inn i en lengre depresjon hvor tunge tanker og et mørkt lokk la seg over hans livsglede. Han mistet matlysten og utviklet et usunt forhold til trening. Han så seg nødt til å avbryte økonomistudier i USA og vendte tilbake til Norge uten retning.

Da Martin begynte på coaching-studiet hos CoachTeam, var det for å arbeide med å skape et sterkere mentalt fundament. Gjennom utdannelsen har han lært seg å ta i bruk praktiske og mentale verktøy i sitt eget liv, som har hjulpet ham å videreutvikle sitt engasjement, glede og en bedret selvfølelse.

Nå er han klar for å lære bort disse verktøyene til andre, unge mennesker.